Social Icons

Wednesday, 10 September 2014

ERTI SEBUAH PILIHAN (TARIKH KERAMAT)

Taman Tasik Gelora, Kuantan Pahang.
(09092014) Tarikh KERAMAT
Assalamualaikum wbt...

Semoga anda semua di luar sana sentiasa bahagia dan ceria-ceria selalu walau dimana jua berada..

Apaaaa yang penting??

Kasih sayang....
bukan KERJASAMA.

Bagi SMS kalau tak da KASIH SAYANG... Nilai KERJASAMA takkan kekal lama..NO spiritual.. Pentingkan diri sendiri. banyak negatif dari positif...sapa setuju ngan kata-kata,nie? sila angkat KAKI...hi3 (jangan marah).


Nampak tak diri sendiri dalam ni?
Reverse Psychology..
Ok?

Kat sini SMS nak kongsi rasa..kongsi semangat..kongsi cerita..kongsi kasih dan sayang.. semua lah yang akan dikongsi dari semasa ke semasa..SEBAB.... Ini adalah kisah perjalanan dan rentetan demi rentetan perjuangan SMS dalam dunia baru. 

Suka semangat semut ni..
Cam mana SMS boleh berubah arah untuk memulakan hidup dalam dunia blogging nie?

Sahabat nak tahu? 

Salah satu faktor utama adalah MAK SMS yang sentiasa menjadi inspirasi hidup untuk terus berjaya dan mencari sesuatu yang tiada pada orang lain. Apa sesuatu yang tiada pada orang lain tue? mesti la sesuatu yang LUAR BIASA kan.. MAK SMS tidak pernah berhenti menasihati SMS supaya take the action..sampai bila SMS nak hidup cam ni? hidup biasa-biasa je....kena tendang dek orang je selalu. Silap haribulan boleh jadi Kambing hitam (ada kisah tau disebalik kambing hitam nie)..


Ni satu-satunya gambar SMS dengan MAK yang menjadi sumber inspirasi
 Kenangan 3 tahun lepas.
Nak tahu lagi faktor lain yang buatkan SMS mula jatuh cinta dan terpikat BERBLOGGING? 

Haha...nantikan entry seterusnya yang akan mengisahkan 100 Hari Mencari Cinta Hati Sakinah.. 



So, dari saat ini dan ketika ini SMS berazam dan beriltizam untuk sentiasa sabar dan positif dalam setiap tindakan untuk menuju puncak kegemilangan. Sebagaimana gambar di bawah berbicara. You know? semua perkara dalam hidup ni ada maksud tersurat dan tersirat tau termasuk la gambar ini..

Salah satu pokok yang terdapat di kawasan ikan Kelah, Tasik Kenyir
Ok,lah.. Sampai sini dulu la perkongsian dari SMS hari ini. Nanti anda semua, rasa bosan lak dengar berleter..hehehe..SMS doakan sahabat semua sentiasa bahagia dan positif dalam menggapai cita-cita dan impian hidup.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

Hubungi Cinta Hati SMS untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 
Shaklee ID : 1168494
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies