Social Icons

Business Opportunity


PELUANG PERNIAGAAN

Peluang perniagaan apakah yang SMS dapat bantu rakan-rakan? Pernah dengar Shaklee?
Bisnes Shaklee adalah sebuah bisnes yang amat mudah untuk diusaha dan dimulakan. Pulangan dan hasilnya, akan memberikan anda semua satu senyuman manis yang tidak ternilai harganya. 

BERANI BERUSAHA DAN MENGAMBIL RISIKO DENGAN KAMI

MUDAH, MURAH DAN PULANGANNYA AMAT BESAR

Ini adalah kerana produk shaklee memberikan pulangan yang amat tinggi, besar dan berterusan serta solid. Dengan modal yang amat kecil, ianya terlalu mudah dan flexible. 

Dimana-mana sahaja boleh dijalankan, tidak kira masa. Walaupun, kita tidur sekalipun. Perniagaan ini, tetap berjalan seperti biasa. Tapi, bukan bermakna tidur tanpa mengusahakan apa-apa. Maksud SMS, dikala kita tidur. Perniagaan kita tetap berjalan 24jam tanpa henti.
Modal yang diperlukan hanyalah sebanyak RM75 untuk keahlian seumur hidup. Yang bestnya, anda akan diberikan bisnes kit (beg, dan pelbagai buku, katalog, folio) bagi permulaan perniagaan bersama kami.


Tambahan pula, bagi SMS produk Shaklee ini telah disahkan halal, selamat dan semulajadi. Produk ini berada dipasaran lebih 50 tahun dan pihak syarikat sendiri telah membuat kajian ke atas lebih 80 000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjami ketulenan dan perlindungan bagi setiap produknya.

PANDUAN PERCUMA DARI MENTOR DAN SOKONGAN TEAM 24 JAM

Untuk makluman rakan-rakan,

Mungkin, di luar sana anda perlu membayar beribu-ribu ringgit untuk dapatkan ilmu dan elmu dalam pernigaan online. Berbeza dengan kami, di sini. Mentor kami telah berhabis duit berpuluh-puluh ribu untuk membantu kita semua berjaya sebagaimana dia telah berjaya melahirkan ramai insan-insan hebat yang berjaya capai impian mereka.

Kelebihan kami adalah: apabila anda berdaftar sahaja dengan kami, secara automatik akan diserap dan dibawa masuk kedalam group rahsia facebook dan blog kami bersama-sama team yang hebat-hebat. Ianya hanya sah kepada ahli-ahli berdaftar di bawah group Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS).
Selain itu, anda akan dijemput kedalam group telegram blogger dan produk shaklee. Dimana, 24jam group ini sentiasa online untuk membantu anda berjaya bersama-sama dengan kami. Tidak perlu, mengambil masa berjam-jam perjalanan untuk berjumpa dan bertanya tentang sesuatu masalah atau pandangan. Cukup sekadar, onlinekan diri anda dan beri peluang kepada diri untuk berubah. Dah nama bisnes online kan.. So, everything is online. Cuma, sekali sekala nak advance boleh lah extra coaching dengan mentor-mentor. 

Tidak lupa juga, kepada mereka yang ingin kurus di samping berniaga, akan dijemput kedalam group whatapps Fitness MFMS yang menempatkan insan yang berhati kental ingin transform diri dari obesiti mahupun overweight kepada berat badan yang idea untuk hidup sihat dan normal.

Yang sangat sangat bagus pada SMS, amalan rohani yang dipraktikkan oleh setiap ahli group. Anda akan diberikan tip-tips dan cara bagaimana dengan mudah menjemput rezeki melalui amalan rohani Master checklist kami. Dalam perniagaan ini, kami utamakan akhirat insyaAllah dunia akan sama-sama menyusul. Seiring dan sejalan dalam mencari keberkatan dan keredhaan Allah SWT.
InsyaAllah..

ADA KEINGINAN DAN IMPIAN

Jika anda mempunyai keinginan dan impian untuk berniaga bagi membantu keluarga, mengubah hidup anda dari belenggu masalah yang sentiasa menghimpit diri dari semasa ke semasa.

Jangan segan-segan dan malu-malu untuk hubungi SMS. SMS akan bantu anda dan tunjukkan cara sebagimana SMS yang dulunya tidak tahu apa-apa. Alhamdulillah, sekarang semakin banyak perubahan-perubahan hidup yang berlaku kerana nawaitu SMS adalah untuk bantu keluarga dan insan-insan seperti anda.

Hanya orang yang tiada impian tidak berani mengambil dan membuat keputusan ini. SMS yakin anda semua adalah insan-insan terpilih yang telah ditakdirkan Allah SWT untuk kenali SMS. Tanpa-Nya siapalah SMS hari ini. Tanpa-Nya juga, anda takkan kenali SMS. 

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
FREE!! TO DOWNLOAD. LIMITED EDITION!!

Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 
Shaklee ID : 1168494
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies