Social Icons

Sunday, 31 July 2016

VIVIX BANTU TURUNKAN BACAAN GULA KENCING MANIS EMAK

Assalamualaikum wbt..

Ada yang bertanya, sesuai ke kalau dia berikan VIVIX kepada emaknya yang ada masalah kencing manis?

Ini jawapan dari Kinah :

"Nur Azura, emak kinah ada diabetes bacaannya sangat tinggi (First time detect tahun 2014 : 30mmol/L).

Sebelum ambil vivix, kinah bagi emak makan tablet set asas diabetes. Ada progress sekejap. Bacaan turun.. tapi, makan tak consistent sebab banyak sangat tablet kadang jadi terlupa. Makan pun tak menentu. Belasah je🙊

Kita tak dapat kawal apa emak makan dan minum. Terutama makanan-makanan manis macam kuih-muih dan susu sejat manis.

Awal tahun baru ni, bacaan emak naik semula kepada 16mmol/L.

Pastu, kinah bagi emak VIVIX sebab susah nak mentain dengan tablet. Air kosong pun kurang minum. (Emak cakap, dah banyak. Hehehe..)

Alhamdulillah, awal bulan baru ni check.. dah turun tahap normal. Makan cam biasa.

Dah berusia nie, emak tak kisah pasal makanan. Kita nasihat pun cam tue lah. Kita yang susah hati.

Bagi kinah VIVIX memang terbaik untuk diabetes kalau orang tu jenis macam emak kinah☺️

Selebihnya, jangan lupa berdoa minta dengan Allah. DIA jua yang menyembuhkan. Shaklee hanya lah asbab.

Siapa pernah jaga pesakit diabetes, mesti faham cam mana cabarannya. Huhuhu..

Kinah sayang emak, kinah"

Saya harap anda semua pun sama, akan buat apa sahaja demi melihat kedua orang tua kita bahagia.

InsyaAllah.

Hari ni, hari akhir promosi VIVIX terbaik kami sebelum melabuhkan tirai Julai 2016.

Sesiapa yang sudah putus harap, masih yakin ibu bapa mereka boleh kembali berjalan dan bergerak aktive sepeti dulu.. cepat-cepat hubungi saya untuk VIVIX dari kami.

WhatsApp : Sakinah,
019-916 4276.


Jom! Grab promosi Vivix bulan ini untuk ayah, mama, mak mertua, abang, tok, pak mertua dan percuma untuk anda.
Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies