Social Icons

Monday, 25 July 2016

PESANAN BUAT ANAK-ANAK YANG MASIH MEMPUNYAI IBU BAPA

Assalamualaikum wbt..

Rajin pulak nak share memalam nie.

Pesanan buat anak-anak, jaga leklok emak ayah kita. Ambil cakna mereka sepanjang masa walau sudah berkeluarga sekali pun.

Terutama yang ada ciri-ciri di bawah nie:

-Obesiti
-Seorang perokok tegar
-Dulu Gemuk, tiba-tiba kurus
-Selalu ngadu sengal-sengal dan kebas-kebas tangan atau kaki (boleh jadi masalah saraf atau Diabetes neuropathy).
-Hilang selera makan
-Tak pernah buat medical check up
-Makan tak menentu waktu dan kurang seimbang khasiatnya
-dan banyak lagi

Senang cerita, buatlah rawatan kesihatan 2 kali setahun untuk mereka.

Kadang yang kurus ni, tinggi kolestrol dan boleh jugak ada kencing manis.

Sebab kencing manis berlaku di sebabkan 3 faktor kat bawah nie.

Click link ini, untuk bacaan lanjut..


Cam mana dah baca?

So, selamat berbakti serta menjaga mereka sehingga ke akhir hayatnya.

InsyaAllah.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.
"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies