Social Icons

Sunday, 11 March 2018

KESAN VIVIX SELEPAS 2 MINGGU : MUDA 25 TAHUN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar?

Anda mesti sedang tercari-cari kesan Vivix Shaklee kan?

Ha ! Hari ni Kinah nak share sikit pasal kesan Vivix kepada penggunanya selepas 2 minggu.

Lewat petang itu (3 minggu lepas), Kinah terima satu panggilan telefon dari rakan lama.

Rasanya dah setahun lebih, kami tak berhubung.

Last chat, Kinah jemput si dia datang ke majlis kahwin di Terengganu.

Sehingga lah baru-baru ni si dia call, cerita masalahnya.

Alhamdulillah.. Sejak kahwin si dia dah berpindah ke tempat kerja baru. Sebumbung dengan tempat kerja en.suami.

Tapi, tuntutan kerja menyebabkan si dia sentiasa sibuk travel dari satu tempat ke satu tempat.

Hari ni, ke Kota Bharu. Esok dah ada kat KL. Lusa kat Terengganu. Hari seterusnya, di Kuantan.

Jarang duk di office.

Outstation yang tak menentu.

Jadi dia mengadu lah kat Kinah yang dia selalu penat, letih, mengantuk.

Dalam setahun, 3 kali dia accident jalan raya akibat keletihan dan mengantuk yang tidak terkawal.

Sampai satu tahap, kenderaan yang dinaikinya hancur remuk. Masa tu dia sedang sarat mengandung anak sulong 8 bulan (sekarang anak dah setahun. Kiranya, sebaya lah dengan baby Azzahra).

Alhamdulillah.. Allah masih pelihara dan panjangkan usia dia dan anak dalam kandungan.

Semuanya selamat.

Kalau tengok pada keadaan kereta, macam tak percaya tak de cedera apa-apa.

Ceritanya lagi, saksi kejadian kata dia sempat keluar dari kereta masa tue.

Dia pun tak sedar. Sekelip mata dia terlelap dah tersalah masuk lorong agaknya.

Kuasa Allah kan. Allah sayangkan dia dan kandungannya.

Selepas tu, macam-macam diusahakan untuk atasi masalah tersebut.

Dia pun minta Kinah cadangkan the best suplemen untuk cover masalah dia yang selalu travel dan outstation tak menentu masa ni.

Dia kata, tak mampu nak commit untuk makan banyak tablet. Jadi, dia mintak yang mudah dimakan dan senang untuk dibawa, yang penting boleh solve masalahnya.

Then, Kinah suggest minum satu sudu teh Vivix setiap pagi untuk kesihatan optimum bersama Ostematrix untuk diambil malam sebelum tidur.

Kinah faham mesti letih bagi sorang wanita bekerjaya seperti dia.

Dah lah dia pernah mengandung, bersalin, menyusu anak sulong. Banyak urat-urat dah "putus", badan masuk angin dan banyak lah lagi.

Tambahan, selalu accident pulak.

Hurmm.. memang wajib amalkan suplemen tambahan untuk to up nutrien yang semakin merosot dalam badan.

Semalam, Kinah bertanya lah khabarnya.

Dan screenshot kat bawah ni, pengakuan jujur ikhlas darinya.


Kinah pun tak sangka, katanya muda 25tahun.

Kinah gurau dengan dia.. "kalau camtu, sekarang ni.. aku chat dengan budak 5 tahun lah ye."

Besar betul kesan penggunaan Vivix Ostematrix sehingga muda tanpa sengaja.

Papepun, syukur Alhamdulillah.

Tanpa izinNya, ini semua takkan berlaku.

Terima kasih Ya Allah.

Terima kasih, sahabat kerana bagi peluang pada diri untuk mencuba.

Adakah anda pun mempunyai masalah yang sama seperti sahabat Kinah ini?

Jom ! hubungi Kinah untuk dapatkan Vivix dengan harga penjimatan yang lebih rendah sehingga 20% beserta dengan keahlian percuma bernilai RM80 DAN wang cash 2 angka.


Semoga anda semua hidup lebih sihat, cerdas dan cergas sepanjang masa dengan Vivix Shaklee.

WhatsApp laju-laju (SAKINAH : 019-9164276).

Fast Action ! Fast Result !


Sekian, wassalam.

Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies