Social Icons

Wednesday, 1 June 2016

INSAN SKEPTICAL MLM TERPAKSA BERJAYA BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam 25 Syaaban dari Small Office Home Office (SOHO).

Saya doakan semoga anda semua diberikan kesihatan dan kemudahan yang berpanjangan oleh Allah SWT dunia dan akhirat. InsyaAllah.

Jom! tonton dan dengar perkongsian oleh salah seorang mentor saya iaitu Master Nur Laila yang sangat anti dengan bisnes Multi Level Marketing (MLM).

Bagaimana dari kecil beliau sudah terbiasa dan terdedah dengan MLM yang diusahakan oleh ibu dan ayahnya. Tetapi, semua tidak berjaya.


Disebabkan itu beliau sangat-sangat skeptical. Tetapi, bagaimana Shaklee telah mengubah fikiran dan anggapan beliau terhadap MLM?

Jemput dengar dan tonton video di bawah ini.


Anda sudah?

Ingin menjana pendapatan dari rumah. Atau sebagai pendapatan tambahan keluarga melalui perniagaan online?

Sila download ebook di bawah ini. Ebook yang akan memberi pendedahan awal kepada anda bagaimana memulakan perniagaan pertama anda.

Atau hubungi saya, Sakinah : 019-916 4276 untuk bantuan khidmat nasihat masalah kewangan dan kesihatan anda dan keluarga.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies