Social Icons

Saturday, 1 October 2016

PERCUMA VITAMIN : DAFTAR AHLI SHAKLEE SEBELUM 15 OKTOBER 2016

Assalamualaikum dan salam oktober buat semua pembaca blog sakinahms.blogspot.my.

Salam Maal Hijrah 1438.

Saya mendoakan semoga anda semua sentiasa berada dalam keadaan sihat dan berbahagia selalu di samping keluarga tercinta. Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.

PERCUMA VITAMIN : DAFTAR AHLI SHAKLEE SEBELUM 15 OKTOBER 2016

Bulan ni, Shaklee buat tawaran special.

Shaklee bagi vitamin percuma kepada ahli baru yang mendaftar sebelum 15 oktober nie.

Wow!! terkejut taw.

Sangat tak sangka. Rasa macam nak daftar lagi sekali. Hahaha.

So, tunggu apa lagi.

Jom! mendaftar bersama Kinah untuk dapatkan offer special nie.

Cam mana cara nak dapatkan Vitamin Percuma tue?

Caranya mudah je .

Pertama semesti lah kena menjadi ahli, baru boleh dapat vitamin percuma.

Sama ada (1)belian keahlian bernilai RM69 sahaja ATAU (2)keahlian secara percuma.

CARA 1 (1)belian keahlian bernilai RM69 sahaja

Buat belian sebanyak 100uv++ yang berjumlah lebih kurang RM368 (harga berbeza bergantung kepada pemilihan produk) beserta dengan keahlian bernilai RM69 sahaja.

Anda layak peroleh SEBOTOL VITAMIN PERCUMA LECITHIN yang berharga RM52.50.

CARA 2 (2)keahlian secara percuma

Buat belian produk sebanyak 200uv++ yang berjumlah lebih kurang RM756 (harga berbeza bergantung kepada pemilihan produk).

Anda layak peroleh keahlian percuma bernilai RM69.

Anda layak peroleh Bonus RM30++.

Dan yang penting anda layak peroleh SEBOTOL VITAMIN PERCUMA SUSTAINED RELEASE VITA C yang berharga RM92.50.

WOW!! cara kedua nie Jimat hampir RM200. 

Amacam? Best ke best?

Ramai jugak yang tertanya-tanya apa kelebihan, jika kita menjadi ahli shaklee? 


Alhamdulillah Kinah dah bersama shaklee since dari tahun 2014. Dan merupakan salah seorang Shaklee Business Leader di Malaysia.

InsyaAllah jika anda beri peluang kepada diri untuk dibantu. Allah akan permudahkan niat kita. Sama ada dari kesihatan mahupun perniagaan.

Hubungi Kinah segera (019-9164276) sebelum 15 Oktober 2016 untuk daftar ahli baru bersama Vitamin Percuma.

Fast Action! Fast Result!

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies