Social Icons

Tuesday, 27 September 2016

PENGHALANG UTAMA UNTUK KURUS : TAKUT

Orang kata kalau kita nak berguru, kena cari guru yang dah pandai.

Kalau nak berjaya kena cari guru yang dah berpengalaman dalam bidang tersebut.

Nak memancing carilah pemancing yang berjaya peroleh hasil tangkapan setiap hari. Bukan cari pemancing yang ada joran tapi simpan dalam stor.

Bila tanya asas dan teknik, tak tahu apa-apa.

Betul, betul?

Begitu juga kalau nak turunkan berat badan, ramai yang berkira-kira nak menuntut ilmu dengan guru yang berjaya bantu ramai orang kurus.

Sebab mereka takut.

Takut kalau mereka jumpa guru ni, mereka terpaksa ubah habit sekarang.

Dalam hati nak kurus.

Tapi, mereka takut.

Takut orang ejek mereka bila nak berubah.

Mereka lebih selesa zikir 'aku nak kurus' di mulut sahaja. Tak ramai yang bertindak.

Buat rakan di luar sana, usah takut dan risau.

Usah takut mencuba dan takut untuk gagal.

Program Now Everyone Can kurus (NECK) adalah platform terbaik untuk mereka yang takut dengan ejekan kawan-kawan. Platform yang bagus untuk bantu anda turunkan berat secara online tanpa perlu ke gym atau keluar rumah kerana takut menerima kritikan jiran sekeliling.

Kat bawah ni saya kongsikan dengan anda sedikit result-result peserta NECK yang dah terbukti berjaya untuk semangat anda. Proven success !

(nak lebih result boleh type testimoni NECK di kotak carian search blog ini ATAU cari click label Testimoni NECK di bahagian LABEL)







Amacam anda still takut setelah melihat result-result mereka yang dah berjaya?

Dalam hidup ni, memang normal orang suka tengok kita nak berubah.

Normal mereka mula bercakap-cakap tentang kita.

Kerana mereka banyak masa menilik dan menilai orang lain.

At the end, mereka tak dapat apa pun. Buang masa dengan kerja sia-sia.

So, kita yang positive dan ingin berubah ini usah pandang ke kiri, ke kanan. Kebelakang lagi. FOKUS je jalan ke depan.

Sentiasa bersama mereka-mereka yang positive.

InsyaAllah, kejayaan pasti milik anda.

Jom! sertai program NECK Batch 21 sekarang. Anda masih belum terlambat untuk berubah dan bertindak. Hidup ini sentiasa ada peluang dan pilihan sekiranya itu yang kita cari.

Ok.

All the Best !!

Sakinah,
Agen & Crew NECK,
sakinahms.blogspot.my
0199164276.

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies