Social Icons

Saturday, 3 September 2016

HERBAL BLEND MULTI PURPOSE CREAM BAGUS MENGHALAU NYAMUK

Assalamualaikum wbt..

Saya mendoakan semoga semua pembaca blog sakinahms.blogspot.com sentiasa dirahmati Allah SWT dan berbahagia dunia akhirat.

Sebut pasal nyamuk, sudah tentu ia berkaitan dengan gigitan, gatal, berdarah, maut.

Sekecik-kecil nyamuk jika dibiarkan ia boleh melarat dan membawa maut.

Berbeza zaman kecik-kecik dulu.

Kena gigit nyamuk ia adalah normal di kampung, di dusun dan ladang-ladang getah.

Sebab dulu orang sihat-sihat.

Zaman sekarang terlalu banyak penyakit. Kalau nyamuk XY gigit si A (Mempunyai masalah kesihatan yang kurang baik), then nyamuk XY gigit pulak si D.

Dengan izin Allah, nyamuk tadi jadi pembawa penyakit.

Betapa dasyatnya dunia hari nie.

Itu baru dalam bentuk gigitan, belum lagi cara lain.

Sekarang kecoh kes Virus ZIKA berpunca dari singapore katanya. (Boleh baca di sini, Kes Virus ZIKA pertama).

Apa Virus ZIKA nie? Baca keratan di bawah ni pula : 

Bacaan lanjut di sini : Astroawani.
Hurmm.. siapa yang paling risau?

Biasa golongan ibu lah yang duk risau, sibuk nak protect anak-anak. Macam-macam diusahakan.

Ada yang tanya saya ada ke cream sapu nak halau nyamuk?

So, saya nak share hari ni tentang penggunaan Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee untuk dijadikan perisai menghalau nyamuk dari anak-anak kecil kita.

Selain, wajib jaga kebersihan diri, tempat tinggal dan persekitaran kita yang boleh mengundang tempat pembiakan nyamuk.

Apa herbal blend nie?

Ia cream multi purpose. Nak buat lotion, sapu tempat-tempat gatal, ruam, jerawat, kesan chicken-pot, dan pelbagai lagi.

Jom! baca apa kata mereka di bawah ini dengan herbal blend.

Halau nyamuk dan melecur.
Gatal kesan gigitan nyamuk.
Tak sangka kan, Herbal blend pun boleh halau nyamuk. Hehehe..

Saya amat galakkan ibu-ibu pastikan kat rumah ada satu tiub herbal blend ni untuk kegunaan luaran anak-anak kita.

Setakat ni, saya guna herbal blend tahan setahun lebih. Pakai bila perlu. nak pakai hari-hari pun boleh.

Anda nak cuba? Boleh hubungi Kinah : 0199164276 untuk khidmat nasihat berterusan kesihatan anda dan keluarga.

Ok.

Sekian,wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi SAKINAH segera.
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies