Social Icons

Tuesday, 6 September 2016

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 2


TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 2

Ok, menjawap kepada persoalan di entry sebelum ini (baca di sini : Audit Lemak 1).

Kenapa dah cuba macam-macam tetapi tetap gagal Orang lain, berjaya je. Tapi, kenapa kita TIDAK BERJAYA?

First audit diri lagi,

Semasa kita mengambil produk kurus (apa jenis produk) atau join program kurus (Tak kisah offline atau online), adakah kita betul-betul nak kurus?

Adakah niat kita nak kurus ni, betul?

Adakah kita nak kurus sebab sakit hati dengan seorang mak cik 'gemuk' sebelah rumah nie (padahal dia gemuk, jugak).

Hari-hari duk mengutuk.

Sampai berasap telinga.

Asal keluar rumah, nak masuk kereta cepat-cepat.

Rela memerap dalam rumah dari bersua muka. Hahaha..

Jangan gelak, memang ada kes macam nie.

Kurus sebab sakit hati dengan orang.

Cerita mak cik gemuk sekadar selingan.

Tak mahu u all stress.

Pastu tengok si kawan kat ofis pi slimMOOD..

Kita mula lah duk meroyan dengan laki kat rumah.

Cakap, " Kali ni je, bang.. please..!!"

Then, sebab sayangkan isteri. Suami bagi, nak isteri bahagia kan.

Dah bagi betis nak peha pulak.

Balik je rumah.. "Abang.. ayang dah buat treatment."

Suami tengok atas bawah. Geleng kepala.

Sama....je. No different.

Pastu, isteri pujuk lagi.

"Abang... kalau nak kurus, kena buat 10 sessi. Baru kurus taw. Boleh lah bang.. Kali ni, je."

Botak kepala suami. Hahahaha..

Bersambung.

P/s : Tak boleh pepanjang sangat, nanti bosan. So, kita pendek-pendek kan je.

Fat Burn! Muscle Build!
Fast Action! Fast Result!

WhatsApp, Sakinah : 019-9164276
Agen & Crew Now Everyone Can Kurus (NECK).

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies