Social Icons

Friday, 16 September 2016

2 CARA RENEW KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA!!

Assalamualaikum wbt..

Saya mendoakan semoga sahabat semua sentiasa berada dalam keadaan sihat ceria dan berbahagia selalu di samping keluarga tercinta.

Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. InsyaAllah.

Ada yang masih dikampung, beraya bersama keluarga menghabiskan cuti sekolah anak-anak bersama keluarga tercinta.

Happy EidulAdha.. Happy Holidays.

Makan daging korban tu, kesihatan pun kena jaga ye. Kalau ada darah tinggi lah biasa nya kena lebih berhati-hati.

Jangan lupa ambil Set Kesihatan Shaklee untuk kesihatan optimum.

Ok, hari ni saya nak share dengan anda bagaimana cara untuk Renew Keahlian Shaklee kita yang mungkin dah expired atau akan expired tidak lama lagi.

Untuk makluman semua, bermula pada 01 September 2016.. pihak company telah mengeluarkan satu notis makluman mengenai pembaharuan keahlian shaklee bermula 01 September hingga 30 Oktober 2016.


Salah satu sebab tujuan, adalah bagi mengemas kini data pelanggan yang sedia ada sama ada kita masih aktif atau sebaliknya.

Bagaimana keahlian yang dikatakan sekali seumur hidup sebelum ini?

Jangan risau.. memang keahlian ini seumur hidup. Cuma ini adalah prosedur yang wajib dilakukan semua ahli shaklee berdaftar termasuk saya sendiri.

Tiada yang berkecuali. Sama ada kita aktive atau tidak aktive (sekiranya ingin terus dapatkan khidmat langganan dengan harga ahli mahupun promosi dan lebih jimat setiap bulan).

Jika diperhalusi semula, kita tak rugi.

Nak tahu cam mana caranya?

Dua cara Renew  Keahlian Shaklee yang bernilai RM30 secara PERCUMA :

1. Belian mana-mana produk minimum RM300++ anda layak peroleh Evoucher RM30 yang akan dicreditkan ke dalam akaun shaklee masing-masing. 

Contoh kalau total belian anda RM356 (atas satu resit). Nanti, kita boleh gunakan Evoucher tadi semula.

Kemudian, just tolak RM30. Buat bayaran dengan Evoucher tadi dan anda cuma perlu membayar RM326 sahaja.

ATAU

Anda boleh Renew terlebih dahulu. Then, buat belian pada bila-bila masa dalam tempoh 3 bulan Renew.

Pastikan belian RM100++/ RM200++/ RM300++ atas satu resit untuk redeem.

Note* : Cara Pertama pastikan anda Renew Evocher terlebih dahulu for redeem sebelum membuat sebarang belian.

Ok.

Kiranya sekadar syarat untuk kemaskini. Tiada charge tambahan.

2. Kedua, buat belian 200Puv atas satu resit, secara automatik keahlian anda telah diperbaharui tanpa membeli Annual Subscrition For Distributor.

Pilih mana-mana Full Set Kesihatan Shaklee  seperti Set Vitamin untuk dimakan, Set Penjagaan Wajah mahupun Set Penjagaan Rumah.

Anda akan berjaya Renew dengan Percuma selepas Redeem Evoucher. Anda juga dapat produk untuk kegunaan sendiri atau keluarga anda.

Mudah je, kan.

Dah faham? Then, kat bawah ini adalah 3 Kaedah Channels untuk Renew keahlian anda :

1. Kaedah paling mudah iaitu online di website melalui akaun keahlian masing-masing di www.shaklee2u.com.my

2. Kaedah kedua, hubungi Shaklee melalui no. telefon ini, dan bercakap dengan customer service nya :- 03-5622 3188/ 03-5622 3122.

3. Kaedah terakhir iaitu Secara walk-in ke HQ atau cawangan shaklee berdaftar yang berdekatan tempat anda.

Ada satu lagi di Subang Jaya, yang terkini di alamat
Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Dan Cawangan Wangsa Maju berpindah ke bangunan Sri Rampa di,
No.32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Jalan Seri Rampai,
Taman Seri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Isi borang dan submit di kaunter sahaja.



Ok.

Tak perlu risau. Jika kurang jelas boleh hubungi saya dengan segera, Sakinah : 019-9164276 untuk dibantu.

All the best.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

Sakinah,
Working-At-Home-Woman,
Shaklee Business Leader,
(SID : 1168494),
019-9164276

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies