Social Icons

Sunday, 4 September 2016

MEREKA TAK KUAT BERJUANG SENDIRI

Kita tak kuat berjuang sorang-sorang.

Kita perlukan sokongan emosi, ilmu yang berkesan. Proven success.

Sebab tu, mereka bersama team NECK.

Contoh pagi tadi, ada yang bertanya boleh ke makan Nasik goreng Gearbox. Hu3..

Semakin kreative makanan-makanan kat Malaysia nie.

Actually makanan tak bersalah kalau kita ni rajin bersenam, rajin check up kesihatan sebulan sekali.

Tapi.. Mostly, rakyat Malaysia termasuk diri saya bukan sorang yang makan pagi ni then terus workout bakar lemak.

Kita makan sebab kita teringin. Bukan kita makan sebab kita akan bakar lemak semula.

Jarang sangat orang akan fikir pasal jap lagi nak senam. Tak pe lah aku makan.

Normally pas makan.. bersembang, tersadai kekenyangan tengok TV atau tertidur.

FYI, Makanan yang berlemak (tengok gambar lemak gearbox beku) masuk ke dalam badan kita.. ia akan tersimpan di bawah lapisan kulit, organ-organ dalaman badan.


Kalau kita tak membakar pada hari tersebut. Itu pun, belum tentu ia mampu dibakar sewenang-wenang nya.







Sebab tu dalam NECK kita educate peserta elakkan 5 perkara sebelum 5 perkara memakan diri sendiri. Kreative kan 5 perkara dari nature bukan yang dah terproses.

Amalkan pemakanan berkhasiat untuk support kekurangan dan kelebihan bendasing yang masuk ke dalam badan kita.

Kami semua tahu, bukan semua orang ada masa untuk bersenam setiap hari. Masing-masing sibuk. Kami dulu pernah seperti anda. Gemuk jugakšŸ˜Š

So, selamat berjuang dan berusahašŸ’Ŗ

Hubungi Kinah : 0199614276 untuk maklumat pendaftarann NECK segera.

Sekian, wassalam.

Salam Sayang, Salam Sihat.

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies