Social Icons

Sunday, 5 July 2015

NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK) TER 'PREGNANT' KAN PESERTA LAGI

Assalamualaikum wbt..

SMS mendoakan semoga sahabat pengunjung blog sakinahms.blogspot.com sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat di samping insan-insan tersayang.

InsyaAllah.

Rasa cam dah lama tak berkongsi cerita mengenai Now Everyone Can Kurus (NECK) kat blog SMS nie.


PESERTA NECK TER 'PREGNANT' LAGI

Peserta NECK ter 'Pregnant' lagi...??!!

Apa..?? 'Pregnant' ??

Iye, sahabat.

Ada lagi peserta NECK yang disahkan pregnant oleh doktor. Sebelum nie, dah ada 2 orang yang pregnant sebelum tamat tempoh training 100 hari dengan kami.

Apakan, daya.

Bukan, salah kami.

Kami dah WARNING! awal-awal.

NECK nie, ada side effect. Kena hati-hati lah.

Tapi, kalau dah mereka memang nak zuriat.. NECK memang sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah lebihan berat badan.

Actually, sahabat.. Ada sesetengah pasangan belum dikurniakan cahaya mata, bukan sebab mereka mandul.

Dengar je perkataan nie pun, dah cukup sentap. Inikan menyebutnya, pula.

Tapi, mereka mempunyai masalah dalaman seperti :-

1. Gemuk yang melampau.
2. Period tidak teratur.
3. Ovum dan sperma kurang berkualiti.
4. Gaya hidup yang tidak sihat dan seimbang.
5. Terdedah kepada pencemaran dan bahan kimia yang tinggi.
6. Kurang aktif bersenam.
7. Tidak berusaha bersungguh-sungguh.
8. Masing-masing sibuk sehingga tiada masa.
9. Tidak berdoa memohon pertolongan dariNya. Sedangkan, zuriat itukan rezeki dari Allah swt.
10. Tidak mengamalkan pemakanan yang berzat dan berkhasiat.

Dan banyak lagi masalah-masalah lain yang mereka alami, tetapi dibiarkan kerana menganggap ianya perkara remeh-temeh.

Saya seru dan nasihatkan sahabat semua, terutama kaum wanita dan mereka yang sedang menantikan kehadiran cahaya mata sebagai penyeri rumah tangga yang dah bertahun-tahun.. buatlah sesuatu jika anda mempunyai masalah seperti dia atas tadi.

Khas untuk mereka yang Obesiti atau Overweight.

Sebab, orang Obes.. memang tak dapat dielakkan. Mereka mempunyai banyak masalah dan kesukaran untuk hamil.

Tak percaya, tak pe. Buat je.

InsyaAllah, bila badan KURUS & SIHAT. Amat mudah untuk dapatkan zuriat seperti peserta di bawah ini.
Now Everyone Can Kurus & Hamil.
Ingat, ye.. Kurus dan SIHAT taw. Bukan Kurus tapi TAK SIHAT.

Saya taw.. ramai jugak mengambil jalan singkat dan mudah. Tak mahu bersenam. Mereka kuruskan badan dengan mengambil ubat kurus di pasaran.

Saya tak kata, ianya salah.

Cuma, step nya kurang berkesan jika anda sendiri tidak bersenam.

Bila kita bersenam..Badan kita akan sihat.
Dah ramai yang saya jumpa.. salahkan produk kesihatan/ nutrisi tambahan..

Produk tak bersalah jika ianya betul-betul berkualiti dan dijamin halal serta selamat.

Yang silap. Bergantung kepada produk. Tapi, pemakanan tak jaga. Aktiviti senaman sangat-sangat kurang.

So, nak kata cam mana lagi.

Tepuk dada, tanya akal.

Betul atau tidak TINDAKAN yang kita lakukan.

Jika betul.. teruskan dan jangan lupa sentiasa berdoa kepadaNya.

InsyaAllah, saya doakan sahabat pengunjung blog SMS sentiasa mencapai setiap apa yang diimpikan. Berjaya dan bahagia hidup dunia & akhirat.

Sila SHARE jika anda rasa entry ini memberi manfaat kepada saudara-mara atau rakan-rakan di luar sana.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies