Social Icons

Tuesday, 15 September 2015

TESTIMONI NOW EVERYONE CAN KURUS DATIN ELLY- KEMBALI MUDA 20 TAHUN

Saya bersama Datin Elly.
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung dan bloggers yang dikasihi dan disayangi semua.

SMS mendoakan semoga anda sentiasa berada dalam keadaan sihat dan berbahagia sentiasa disamping keluarga tercinta.

Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.
InsyaAllah.

Anda masih tercari-cari cara bagaimana nak kurus dengan mudah tanpa memudaratkan diri sendiri?

Anda masih menyelongkar testimoni-testimoni insan-insan yang dah berjaya kurus dalam blog SMS?

Ok, hari ni.. SMS nk share satu testimoni seorang peserta Now Everyone Can Kurus (NECK) yang dah grad dari program kami.

Alhamdulillah.. 11KG berjaya dinyahkan dari badan beliau.

11Kg dalam masa 100 hari.
Ok, lah kan? Kalau dapat buang separuh pun dah dikira sangat bagus dalam masa 100hari.

DATIN ELLY KEMBALI MUDA 20 TAHUN TAHUN DARI USIANYA

Baru-baru nie, saya sempat beramah mesra dengan seorang peserta NECK Batch 5 secara tak sengaja.

Pertemuan yang tak dirancang itu, membuatkan saya lebih mengenali siapa Datin Elly.
Beliau sama seperti saya.

Mempunyai masalah lebihan berat badan, dan kebetulan berat kami sama 75kg. Cuma dia terlebih tinggi dari saya. Hehehe.

Dan beliau juga mempunyai masalah gastrik yang teruk sehingga terpaksa berhabis duit ratusan ringgit setiap bulan semata-mata untuk ubat gastrik.

Katanya lagi, beliau agak terkilan. Beliau mencari penyelesaian tapi, yang diberikan doktor cuma ubat bagi mengurangkan dan menahan sakit tersebut.

Inilah yang berlaku kepada pesakit gastrik seperti kami.

Jom! Dengar apa rahsia kejayaan beliau Kurus di bawah ini:

                                      

K,lah. Anda pun dah dengar.

Hopefully, dengan perkongsian dari beliau dapat memberi motivasi kepada anda untuk terus amalkan diet yang sihat tanpa perlu berlapar dan menyeksa diri sendiri.

SMS doakan semoga anda semua diberikan kesihatan yang berpanjangan dan berjaya dunia akhirat.

*Sila SHARE jika anda rasa entry ini bermanfaat kepada rakan kita di luar sana.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies