Social Icons

Monday, 14 September 2015

LOST WEIGHT 21KG : TESTIMONI PROGRAM NOW EVERYONE CAN KURUS - SAKINAH

Assalamualaikum dan selamat pagi semua pengunjung blog dan jugak bloggers.

SMS mendoakan semoga sahabat semua berada dalam keadaan sihat sejahtera dan berbahagia sentiasa di samping keluarga tersayang.

Pagi nie, SMS nak SHARE satu video Testimoni Program Now Everyone Can Kurus (NECK) oleh Sakinah.

Siapa Sakinah nie?

Nak tahu kisahnya?

Jom Tonton dan Dengar dulu apa Rahsia Kurus beliau.

Whatsapp : 019-9164276 untuk SMS bantu anda kurus dengan mudah.
Amacam?

Best ke best?

Lost weight 21kg.. dapat turun 10kg pun dah cukup bermakna kan.

Saya harap anda semua mampu Kurus dan Sihat sebagaimana SMS.

Dulu SMS pernah diet banyak kali dengan cara yang tak betul. Akibatnya, SMS tanggung sakit gastrik yang melampau hingga ke hari ini.

Syukur Alhamdulillah.. dengan NECK, SMS dah tak merasa sakit Gastrik lagi. Cuma ada sekali sejak bersama NECK, SMS tersalah makan.

Sakitnya, berbeza. Cuma pedih perut sekejap, loya dan muntah. Sebab, perut tak boleh terima makanan tersebut.

Hurmm..

Orang gastrik nie, susah nak kurus jika tak de ilmu dan tak kena cara. Boleh membawa kepada ulser dan kanser perut jika tidak dikawal.

Anda tahu?

Rupa-rupanya, ramai jugak peserta NECK yang gastrik cam SMS.

Hope, ia tidak berlaku kepada anda.

Penat dan letih, bila kita yang berbadan besar gagal kurus ditambah dengan perut yang bergastrik (Asid banyak).

Dengan NECK tiada apa yang mustahil.

InsyaAllah.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada pengasas, coach, crew dan TeamNECK yang sangat awesome!

SMS doakan semoga anda semua diberikan kesihatan yang berpanjangan dan berjaya dunia akhirat.

*Sila SHARE jika anda rasa entry ini bermanfaat kepada rakan kita di luar sana.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies