Social Icons

Wednesday, 2 September 2015

MANISNYA NECK : SERIK!! TERTUKAR PROFILE GROUP PHOTO??


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua bloggers hari ini.

SMS mendoakan semoga sahabat semua sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat di samping keluarga tersayang.


InsyaAllah.

Hari ini, SMS nak story pendek je. (Iye, lah tue pendek. Kihkihkih).

MANISNYA BERNECK : HANYA PESERTA YANG TAHU 

Alhamdulillah, semalam dah start new batch NECK 8. Tapi, program ni masih dalam sessi suai kenal cam minggu orientasi mana-mana tempat.

Officially, akan start 5 September 2015 selepas semua Team NECK sebulat suara bersetuju.

Kita memberi laluan kepada peserta yang lewat mendaftar.

So, nanti tak de lah yang tercicir flight.

Sama-sama berlepas dan sama-sama akan mendarat.

InsyaAllah.

SERIK!! NAK TUKAR PROFILE PHOTO

Selalunya, sepanjang SMS bersama NECK.. perkara yang biasa berlaku ialah tersilap set up profile picture group guna gambar sendiri.

Hehehe..

Kelam kabut semua peserta. Jadi cuak dan cam serik nak tukar.

Kecian, dorang.

Kami selaku crew dan penganjur dah biasa berhadapan dengan perkara nie.

Normally, perkara nie akan terjadi dalam masa 2,3 hari seperti gambar di bawah.

Sekadar contoh dan sama-sama kita belajar dari kesilapan. Semua orang melaluinya. Jangan ada rasa rendah diri mahupun malu sampai nak keluar group.
Kami semua faham. Cam saya mula-mula join MFMS group dulu pun, tak tahu pape pun pasal telegram nie.

So, jangan panik kalau semua orang tengok muka kita.

Itu petanda baik. Bermakna semua orang akan ingat muka anda. Dan akan cepatlah kurus nanti.

Sebab muka tue dah kena scan oleh semua orang. :-)

Kebanyakkan orang akan rasa malu dan serik. Tapi, SMS harap sesiapa yang pernah dan secara tak tersengaja alami incident cam nia. Just think positive. Ok.

Boleh, boleh?

Ok, lah sahabat.

Nampaknya terpaksa stop kat sini dulu.

Dari tadi, asyik diganggu dengan si kucing. Dia duk melompat naik lappy je keje.

Hahaha..

Nanti, SMS share cara gunakan Apps Telegram ye.

Sehingga bertemu lagi.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies