Social Icons

Monday, 7 September 2015

MASALAH GASTRIK : BERKESAN DENGAN AMALAN GAYA HIDUP PROGRAM NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK)

Assalamualaikum dan selamat petang.

SMS mendoakan semoga semua rakan bloggers dan pengunjung blog SMS sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera dan berbahagia disamping keluarga tercinta.

Kita semua dimasukkan kedalam syurga tanpa dihisab.

InsyaAllah.
Dulu SMS ada masalah gastrik sejak dari zaman U lagi.

Cam mana, SMS boleh ada gastrik berpunca dari silap sendiri. (Boleh baca DI SINI. Trauma gemuk 2 kali).

SMS hampir give up dengan masalah gastrik sendiri. 


BERPUTUS ASA UNTUK KEMBALI KURUS SEBAB ADA MASALAH GASTRIK

Sebelum NECK, saya memang ada masalah gastrik yang teruk. Bukan setakat gastrik tapi senggugut pun sama.

Kadang, bila dua-dua nie bertembung.. lagi lah bertambah sakit. Sakitnya, sampai terguling-guling. Serba tak kena. Baring pun tak jadi. Duduk pun tak menjadi. Rasa nak terputus urat perut.

Caranya, cuma satu.. Kena pi klinik inject atau ambil ubat tahan sakit untuk gastrik. Biasa doktor bagi magnesium yang saya ingat lah.. dah banyak pil-pil tahan sakit yang lain. Tapi, saya tak makan. Sebab, tahu pil nie tak elok jika diamalkan. Saya just inject dan MC. Sebab, doktor dah kenal muka SMS. Hehehe..

Sejak bersama NECK, alhamdulillah gastrik dah tak de masalah. Bila kaji-kaji semula. Rupanya, sebab gaya hidup NECK yang banyak bantu gastrik semakin baik. Makan ikut waktu. No more stress.

Gastrik akan jadi bila saya tak jaga makan dan stress melampau. Kadang, saya tak sedar yang diri sendiri dalam keadaan stress.. Badan yang akan effect bila jiwa kita tertekan. Ditambah gaya hidup yang kurang sihat. itu dulu lah.

Tambahan dalam Set Slimming yang pihak NECK cadangkan banyak membantu kurangkan kadar keasidan yang tinggi dalam perut orang cam saya nie.

SMS pernah diet macam-macam cara. Tapi, problem gastrik nie still sama.

Maybe, sebab dulu diet sendiri tanpa ilmu dan tak de mentor.

Alhamdulillah, dalam NECK.. semuanya, ada. Jangan risau lah.

Terima kasih Master MariaFirdaus wujudkan NECK. NECK bukan sekadar bantu kurus tapi semakin sihat.
Alhamdulillah, No More GASTRIK!!
Whatsapp : 0199164276 untuk bantu masalah gastrik anda.

SMS doakan semoga anda semua diberikan kesihatan yang berpanjangan dan berjaya dunia akhirat.

InsyaAllah.

*Sila SHARE jika anda rasa entry ini bermanfaat kepada rakan kita di luar sana.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies