Social Icons

Monday, 30 April 2018

PROMOSI AKHIR !! SKINCARE ORGANIC YOUTH SHAKLEE JIMAT HAMPIR RM1000 EXTEND TILL 31 MAY 2018

Assalamualaikum wbt.

Apa khabar, semua?

Masih di mood bercuti atau sedang mencari masalah kulit muka breakout?

Dah pakai macam-macam produk tapi tetap tak berubah.

Bahkan makin teruk.

Ni, ha !

Akak bawang nak membawang sekejap. Kihkihkih.

Tak de lah. Gurau-gurau je.

Tak mahu lah serius sangat. Stress pun tak elok untuk kulit wajah kita taw.

Ok, pernah dengar pasal Skincare Youth Shaklee?

Skincare Organic Formula baru telah patented oleh pihak company.

Kiranya tak de sesiapa boleh tiru. Hak cipta semua terpelihara.

Isunya bukan itu.

Isunya, Skincare Youth ni dah bantu ramai rakyat Malaysia yang ada masalah macam anda.

Kesan seawal 7 hari taw. Ikut tahap kesihatan kulit masing-masing.

Hurm.. tak percaya lagi?



Kalau nak tahu, Youth ni 100% melalui proses ujian Klinikal taw. Bukan produk bungkus kat belakang rumah.

Yang kat belakang rumah pun laku keras. Ni kan YOUTH yang dah jadi kegilaan rakyat Malaysia.

Amacam?

Dah yakin?

Lagi satu, Kinah nak gitaw Skincare Youth ni SPFnya 50.

S P F LIMA PULUH diulang.

Iklim kita kat Malaysia ni sangat panas dan tinggi cuacanya.

Penyelidik kami dah lakukan ujikaji selama 8 tahun untuk hasilkan YOUTH ni nak bantu nya cantikkan kulit rakyat Malaysia ni.

Teruja kan.

Psst..!! Membawang betul ni. Kihkihkih.

Pastu ada pulak pengguna produk brand XXXXXX yang mahal tu mengaku Skincare YOUTH setanding dengan produk yang dia pernah pakai.

What ! sama?

Tapi, kenapa dia beralih arah?

Baca kat bawah ni.


Ha ! tu dia.

Lekais- lekais mai whatsapp KINAH ; 0199164276 laju-laju.

Jimat hampir RM1K mak ko. Tak terbeliak bijik mata ! Nak terkeluar anak tekak. Hahaha.

Ok, jangan ambil hati taw kalau gurau kasar.

Kat bawah ni, Kinah share pengguna YOUTH sebelum ni untuk tatapan mata hati anda semua.

Lelaki pun boleh pakai taw. Bukan perempuan je nak cantik.
Lagi,

Bukan bangsa melayu je. Semua bangsa boleh pakai.
Lagi,

Umur 30-an dan kulit berjeragat,semakin cerah.
Lagi,

Umur 50-an, pun nak cantik taw.
Lagi,

Umur 20-an.
Ha ! Semua peringkat umur boleh pakai dan tak kira jantina.

Umur 50-an lagi.
Cik kak ni pi berjemur tengah panas lit lit snorkeling. Dan kesannya selepas pakai YOUTH. Tak de sunburn.


Elok sangat siapa suka aktiviti luar yang berjemur kat pantai, kerja-kerja melawat side ke. Mana tak nya, SPF 5O tu.

Kata mereka, ringan dan tak melekit pun kulit. Biasa skincare ada yang melekit-melekit rimas.

Kinah pun rimas. Tak yah orang lain lah.

Sebab tu Kinah tak suka pakai barang make up. Kihkihkih.

Ok, kat bawah ni Kinah share lagi montaj video dari pengguna lain.


Fungsi RADIANCE C AND E  : Membantu menegangkan dan mencerahkan kulit, membantu mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Juga mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Jom! last call untuk promosi hari ni (SEHINGGA STOCK TERAKHIR).

Dapat percuma RADIANCE C AND E taw.

Kapsul tu exclusive sangat.

Jom ! Jom ! Jom ! Kalau habis jangan menangis taw.

Nak bagi hantaran kat bakal suami atau isteri pun boleh.

Sebelum ni, ramai yang menangis bucu katil sebab sapu licin. Ni, stock panas lagi dari semalam.

WhatsApp KINAH 0199164276 SEKARANG !

Ok, lah.

Kalau anda rasa Kinah membawang perkara berfaedah sila SHARE kat kengkawan yang betul-betul memerlukan skincare ni.

Kecian dorang.

Dorang pun nak cantik jugak. Jangan cantik sorang-sorang.

Tak baik taw. Hehehe.

**LATEST UPDATE 1 MAY 2018

Promosi FREE RADIANCE C + E dilanjutkan sehingga 31 May 2018.



Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.



"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies