Social Icons

Tuesday, 1 May 2018

PROJEK BUAT DUIT APRIL 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Selamat Hari pekerja buat semua yang bekerja mahupun berniaga.

Alhamdulillah, semalam berakhirnya Projek Buat Duit April 2018.

20 Hari Coaching Online di group Telegram Exclusive kami.

20 Silibus terbaik gabungan Master-master hebat.

Dan 20 Mentors yang dah terbukti berjaya memperoleh pendapatan consistent 4 angka setiap bulan dari Projek Buat Duit ni.

Ok, kat bawah ni, Kinah summary warna-warni Projek Buat Duit bagi bulan April 2018 yang berakhir dengan coaching tetamu istimewa dari Master Hj. Roslan.




Beliau telah menggunakan, mengamalkan dan membina legasi bisnes selama lebih 27 tahun.




Day 1 Coaching by Master Nur Zahirah pengasas Legasi Anugerah Terindah (LAT).



Day 2 Coaching by Master Maria Group MFMS.




Day 3 Coaching by Senior Supervisor Kak Shopiah yang merupakan ahli farmasi berpengalaman.




Day 4 Coaching by Coordinator Kak Anah tentang Landmark Study Shaklee.




Day 5 Coaching by Master To Be Kak Affni tentang How To Start Shaklee?




Day 6 Coaching by Master Hafsah semakin panas dan kencang. Topiknya, Sales 1 Juta dengan facebook. 


Perkongsian dari pengalaman beliau sendiri.




Day 7 Coaching by Coordinator Aziana yang cun melecun lesung pipit di kiri kanan : Syoknya ESP.




Day 8 Coaching by Coordinator Kak Nor bertajuk Offline Marketing : Kuasai Wilayah Anda.


Ha ! dah macam Kak Log kawasan kan. Hehehe.




Day 9 Coaching by Bonda Miza, Teknik Close Sale Pukau Customer.


Wow ! Topik semakin menarik.


Ramai orang tak reti nak close sale. Dapat whatsapp, terus gelabah nak close cam mana ni? Krik ! Krik ! Krik !


Betul?


Nak tahu kena lah join team Projek Buat Duit dengan Kinah. Intake Mei ni.




Ok, seterusnya day 10 Coaching Shaklee Effect oleh Senior Supervisor Mae yang rock !




Day 11 mengupas topik Multivitamin Vitalea berusia 103 tahun oleh Senior Coordinator Umie.


Umie berkongsi eksperimen bagaimana rupa Vitalea yang mudah larut dalam air.




Day 12 oleh Adik cantik, comel manis tentang Ilmu Marketing di Instagram.




Day 13 Coaching Ibu Omar Sado tentang Shaklee Effectnya sehingga berjaya hamil selepas 6 tahun Try To Conceive (TTC).





Day 14 Coaching oleh Ibu Muda Kam Haryatie tentang Shaklee Effect.


Salah satu Shaklee Effectnya berjaya peroleh extra income untuk merawat dan membesarkan anaknya yang Autism.


Katanya, expenses untuk anak Autism sahaja RM2000 setiap bulan.


Mungkin ada yang berkata buat apa bayar mahal-mahal kan.


Hai ! hakak-hakak abang-abang semua.. anak kita anugerah dari Allah SWT.


Tak salah kita ingin berikan yang terbaik untuk mereka.


Tambahan pendidikan Autism lagi mencabar. Kurang mendapat pendedahan.


Saya faham bukan mudah untuk mencari sekolah terbaik.


Kiranya satu rahmat buat Ibu muda ini mampu mampu berikan the best buat anaknya. 




Day 15 dihebatkan lagi dengan kemunculan Mentor tampan tetapi sudah dimiliki orang.


Topik Skincare.

What ! (mak ko hijoo.. !! )

Skincare..

Tak de apa yang nak dihairankan.

Lelaki pun nak cantik jugak. Takkan pompuan je nak merah blushing.

Yang si lelaki ni, at least nak jugak lekuk-lekuk kawah kat muka tu back to skin normal.

Ha ! ni lah dia formula baru.

Formulasi baru YOUTH yang telah dipatenkan.



Day 16 Coaching oleh Isteri jejaka tampan kat atas tadi. Hehehe.

Sama cantik, sama padan.

Sama-sama buat Shaklee.

Wow ! sangat !


Day 17 oleh Master Ainul yang sangat-sangat terinspirasi.

Anak sulong dalam keluarga. Ayah berhutang dengan Ahlong.

Beliau dari family susah dan sangat besar cabarannya.

Wanita berminda High Class ini berjaya memiliki 7 buah rumah atas namanya sendiri hanya menggunakan bonus Shaklee.

Wow ! Rentung !



Day 18 jom ! cantik dengan SR Vitamin C yang diformulasikan melalui proses pelepasan vitamin setiap 1 jam.

That why namanya Sustained Release.



Projek buat duit semakin menuju kemuncak.

Day 19 kita menjemput speaker khas Master Nur Laila yang dah 12 tahun bersama Shaklee dan beliau suatu masa dulu sangat anti MLM.

Kenapa sekarang beliau terjebak dan masih setia?

Boleh click di sini untuk tonton dan dengar perkongsian live nya semasa di National Conference. 

Master Laila Skeptical MLM



Day 20, sharing khas oleh Master Hj. Roslan.

Anda boleh baca di sini 15 Rahsia Bertahan 27 Tahun Bersama Shaklee.



Amacam?

Best ke best.

Seronok dan beruntungkan dapat guideline oleh mentor-mentor hebat berniaga.

FYI, pengambilan new protege Mei 2018 dah dibuka.




Adakah anda protege Kinah?

Anda ?

Atau Anda ? dan Anda ??

Mai whatsApp Kinah : 0199164276 laju-laju.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.




"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies