Social Icons

Saturday, 19 May 2018

JOM ! ORDER ESP, PERFORMANCE DRINK DAN MEAL SHAKE UNTUK SIHAT DI BULAN PUASA

Assalamualaikum dan Ramadhan 3, 1439H.

Alhamdulillah, satu kemenangan kecil buat semua kawan-kawan Islam Kinah hari ni.

Kemenangan menahan nafsu, lapar dan dahaga serta perkara membatalkan puasa sehingga berjaya berbuka di Ramadhan ketiga.

Hari ni, Kinah terasa agak panas dari hari-hari biasa.

Dari Kuala Terengganu ke Kuantan then ke Chini. Pastu, patah balik Kuantan.

Jam 4 terasa panas lit-lit lagi.

Singgah Giant tengok diapers. Hurmm.. lebih kurang je kat online.

Tengok Huggies ke drypers entah tadi, macam tengok Milo ais. Sama warna je dengan Milo ais.

Dasyat betul.

Nasib iman Kinah masih kuat walau ada rukhsah untuk Ibu Menyusu + Gastrik. Sahur tadi dah teguk ESP secawan.


Mampu bertahan hingga berbuka.



Esok kita add on Performance Drink. Minuman elak terhidrat di tengah hari lit-lit.

Pesanan Kinah kepada Ibu-ibu di luar sana, walaupun niat kita ingin menyusukan anak sepenuhnya hingga 2 tahun, bukan bermakna serah bulat-bulat tanpa perisai diri.

Menyusu anak dua orang selama 56hari.


Niat dah baik.

At least, bersahur lah dengan Kurma 3 biji, ESP 1-3 sudu, Mealshake atau Performance Drink (PD) sebagai pelengkap rasa dan extra vitamin untuk si kecil yang bakal menyusu.

Malam sebelum tidur telan Ostematrix 2-4biji mengikut kesihatan dan keperluan.

Kalau nak tahu..

Ostematrix ni sumber magnesium dan kalsium untuk elak tulang si ibu rapuh, melegakan sakit-sakit badan setelah seharian travel dalam kereta dan yang penting dalam masa yang sama berikan susu terbaik buat bayi kita.

Ok.

Sempena bulan puasa ni, PD dan Mealshake ada special offer taw.
Whatsapp 019-9164276 untuk grab offer twin pack Performance Drink 10% off.
Whatsapp 019-9164276 untuk grab offer twin pack Meal Shake 10% off.
Jom ! grab sekarang sebelum memudaratkan diri dan bayi kita.




WhatsApp Kinah : 019-9164276.

Fast Action ! Fast Result !

Salam Isya',
Salam Terawih.

Ramadhan 3, 1439H.
Kinah (019-9164276),
Projek Buat Duit Mei 2018,
Your Business Leader.

Sekian, wassalam.

Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies