Social Icons

Friday, 4 May 2018

ESP TERBAIK BANTU IBU MENYUSU DAN GASTRIK BERSAHUR DI BULAN PUASA

Assalamualaikum dan salam Syaaban.

Lagi beberapa hari kita semua bakal menyambut Ramadhan Al-mubarak.

Sudah bersediakah ibu-ibu dan adik hakak semua nak berpuasa penuh Ramadhan kali ni?

Mesti anda sedang tercari-cari penawar yang membantu masalah gastrik kan?

That why anda berada di posting ini.

Anda jugak mesti seorang ibu yang sedang menyusukan bayi kecil? Dan anda berimpian untuk menyusu bayi sepenuhnya tanpa gagal sehingga 2 tahun.

Betul, betul.

Ok, hari ni Kinah nak share pengalaman Kinah pernah gastrik sejak dari umur 18 tahun lagi. Semasa di UiTM.

Ini semua berpunca dari kesilapan Kinah juga. (Anda boleh click dan baca di sini : Trauma gemuk dua kali).

Cam mana Kinah atasi masalah gastrik Kinah?

Kisah Bermula dengan Niat Nak Kurus.

Kisah Kinah bermula dengan niat nak kurus. Nak turunkan berat badan pada September 2014.

Kinah join Program Coaching Online Now Everyone Can Kurus (NECK).

Dalam tempoh 100hari Kinah berjaya turunkan berat badan dari 75kg kepada 54kg. (Anda boleh baca di sini : Lost Weight 21kg dengan NECK).

Kesan dari follow NECK, Kinah sendiri tak sangka gastrik Kinah terkawal.



Dah tak de pedih-pedih perut sehingga ke ulu hati.

Tak de dah ke Klinik untuk ambil MC, ubat mahupun injection masa tahap kritikal sebelum ni.

Rupanya, apa yang diajar di NECK sangat membantu gastrik Kinah.

Semasa di program NECK, Kinah makan ikut cadangan Coach.

Kinah amalkan Set Slimming Vitamin Shaklee.

Rupanya, ESP, Ostematrix dan Alfalfa dalam Set Slimming amat membantu gastrik kita.

Tambahan kita dah nak menghampiri Ramadhan.

Mesti susah hati kalau asyik gastrik je. Dah lah menyusukan anak kecil.

Risau production susu drop.

Dah bersahur tapi tengah hari dah pedih perut. Terpaksa berbuka puasa.

Bila dah berbuka wajib ganti. Nak ganti pun satu masalah. Gastrik jugak.

Sampai bila?

Apa kata puasa Ramadhan kali ni, amalkan ESP, Ostematrix dan Alfalfa untuk atasi masalah gastrik anda.

Kinah akan kongsikan tips bagaimana mengawal gastrik dan berpuasa penuh kecuali period bagi perempuan.

Amacam?

Dah letih asyik ganti puasa je.

Jom ! contact Kinah untuk guideline sihat bertenaga berpuasa di bulan Ramadhan kali ini tanpa Gastrik (Sakinah 0199164276).

Lagi beberapa hari kita nak berpuasa ni.

Pastikan anda dah bersedia untuk bersahur dan berpuasa penuh tahun ni. Plus dapat menyusu tanpa menjejaskan production susu.

InsyaAllah.

Jom! whatsapp Kinah laju-laju http://mastersakinah.wasap.my

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.






"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies