Social Icons

Thursday, 17 May 2018

9 KESAN ESP DI BULAN PUASA KEPADA 9 ORANG WANITA BERBEZA

Assalamualaikum dan Salam Bahagia.

Apa khabar?

Kinah doakan anda semua sentiasa dilimpahi rahmat dan barakhah oleh Allah SWT.

Kita semua dimasukkan ke syurga tanpa dihisab.

Anda dah pernah minum ESP? Ke ramai yang belum minum ni.

Ok, hari ni Kinah nak share kat korang 9 Kesan ESP kepada 9 orang wanita yang berbeza.

Mungkin ramai lagi yang belum tahu. Sebab biasa bila Kinah tanya memang tak pernah pun.

Tak pe.

Belum terlambat lagi. Yang penting anda ingin tahu.

ESP ni apa sebenarnya?

ESP ialah singkatan kepada Energizing Soy Protein Powder. Serbuk Pati Soya Non-GMO yang dah berusia 57 tahun.

ESP dihasilkan sejak tahun 1961 lagi. Ini packaging lama.
L I M A  P U L U H  T U J U H  T A H U N habaq hang ! Bukan LIMA tahun, bukan TUJUH tahun taw.

Kita sendiri pun belum pasti mampu hidup ke tak lah ke usia 57 tahun.

Kiranya, produk ESP ni selamat, berkesan, semulajadi dan disahkan halal.

So, mesti ramai yang dah tak sabar nak tahu kan 9 kesan selepas minum ESP?

Kat bawah ni, 9 kesan ESP kepada 9 orang wanita berbeza :


Kesan ESP kepada Wanita Pertama. Gastrik sembuh dan tak rasa nak makan merapu ketika berbuka.
Kesan ESP kepada wanita Kedua. Gastrik sembuh dan boleh berpuasa penuh.
Kesan ESP kepada wanita Ketiga. Susu ibu meriah dan dapat susukan 2 orang baby.

Kesan ESP kepada wanita Keempat. Badan lebih bertenaga bersahur dengan ESP.

Kesan ESP kepada wanita Kelima. Gastrik sembuh dan perut tak pedih untuk berpuasa.

Kesan ESP kepada wanita Keenam. Kenyang lebih lama dan berterusan.
Kesan ESP kepada wanita Ketujuh. Bertenaga, kurang nak makan manis dan berat maintain.
Kesan ESP kepada wanita Kelapan. Berpuasa 56 hari semasa menyusu 2 anak.
Kesan ESP kepada wanita Kesembilan. Berpuasa lebih bertenaga, kurang dahaga walau masih menyusu.

Amacam? Best kan sihat, bertenaga sepanjang hari dengan ESP.




Sesape yang ada gastrik memang bagus sangat lah minum masa bersahur di bulan puasa ni.

Kinah pun minum setiap hari. Sebab Kinah menyusu badan baby Azzahra 8 bulan dan Kinah pun ada gastrik (Anda boleh baca di sini : Trauma gemuk dua kali sebabkan Gastrik).

Yang dalam proses nak turunkan berat badan pun bagus ambil ESP nie. Ia bagi bina otot jadi cun melecun tanpa menggelebeh.


Jom! WhatsApp Kinah : 019-9164276 laju-laju taw. Order ESP untuk anda dan jugak family.



Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies