Social Icons

Sunday, 27 May 2018

6 ITEMS SKINCARE YOUTH TERBAIK !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua muslim dan non-muslim.

Kinah doakan semoga kita semua sentiasa dirahmati Allah SWT dunia akhirat. Diberikan kemudahan di setiap kesulitan.

Kaya, Bahagia, Berjaya dan diBerkati Allah SWT.

Malam ni, Kinah nak share serba sedikit tentang The Power of YOUTH ramai masih belum tahu.

Betul, betul?

Ok, Skincare YOUTH ni ada 6 items kesemuanya.

1) Luminous Gel Oil Cleanser

2) Perfecting Skin Toner

3) Youth Activating Serum

4) Day Cream @ Age Defense Moisturizer with Spf 50

5) Advanced Renewal Night Cream

6) Radiance C + E exclusive di dalam kapsul emas.

Sape grab Set #YOUTH sekarang ! dapat items no. 6 yang bernilai RM437.25 PERCUMA taw.

Jom ! kita lihat pulak apa fungsi tiap satunya.

Luminous Gel Oil Cleanser | Skincare Youth


- Cleanser ni tidak mengandungi sabun
- Ianya combination of cleansing oil + cleansing gel

Kenapa ada 2 combination?

- Cleansing OIL helps to remove make up, habuk-habuk
- Cleasning GEL pula bantu untuk maintain moisture, dia takkan stripp off our face moisture, so its very gentle
- Sebab tu #YOUTH sesuai untuk kulit kering dan berminyak

Korang tahu?

Key ingredients dalam Cleanser ialah Muscadine Grape, yang ada dalam Vivix. Ia bantu untuk protect our cells & DNA.

Then ada Green Algae pulak.

FYI, for a good cleanser, ia kena ada ciri-ciri untuk remove our death skin cells. And make sure ia natural.

So.. Green Algae is good for it !

Ni, baru citer pasal Cleanser. Belum lagi items lain.

Cam mana dah fall in Love.

Perfecting Skin Toner | Skincare Youth

- Ianya double cleanse
- Ia bantu membersihkan lagi kulit mati, menghidrat (melembap),  membekalkan nutrisi, selain tutup liang pori

-Dalam Toner pun , ada Green Algae. Tapi dalam Toner,  ada 2 jenis Algae taw
- 2 jenis Algae ni helps to hydrate, reduce inflammation, reduce sensistivity.

Korang perasan tak pasal dua items ni?

Cleanser & toner je dah cukup gempak tau ingredients nya.

Normally, Skincare lain.. mereka takkan focus sangat pada cleanser & toner. Tapi #YouthShaklee?

Cleanser & Toner pun, siap ada ingredients untuk ANTI AGING.

Wow ! Really Amazing !

Youth Activating Serum | Skincare Youth

Ha ! ini adalah HERO dalam product #YOUTH

Ia mengandungi 10 kali ganda BAHAN AKTIF untuk membantu pembaharuan sel (kiranya jika dibandingkan dengan bahan-bahan yang ada dalam Cleanser, Toner, Moisturizer tu .. dalam serum pulak ianya 10x GANDA KEPEKATAN Youth Complex!)

10 KALI GANDA POWER.


Kalau nak cantik? Kena hasilkan sel yang sihat.

Sooo ! jangan skip SERUM !

Youth Activating Serum ni perlu dipakai bersama Moisturizer. Sebab ia ada Vitamin A.

Dan Vitamin A unstable dengan cahaya matahari. Kita kena protect dengan UV protection dalam Moisturizer.

Sebab tu, Shaklee tak galakkan kalau kita beli serum je. It wont work that way.

Nak hasil yang aummm. Kena pakai complete set. Setiap daripada items tu ada fungsi tersendiri.

Kalau korang pakai Serum without UV protection, sia-sia je la.. bila terdedah bawah sinaran UV. Membazir jadinya.

Nak cantik luar & dalam mai whatsapp Kinah 019-9164276 sebelum 31 May 2018.

Dengan setiap pembelian complete set #YOUTH anda layak peroleh FREE MEMBERSHIP beserta Capsul Emas RADIANCE C + E bernilai RM437.25 dan banyak lagi.

Apa RADIANCE C + E tue?

Kenalah baca sharing ni sampai habis.

Age Defense Moisturizer | Skincare Youth


Ha ! Yang keempat ni lah Moisturizer. Kita panggil Age Defense Moisturizer - with SPF 50.

Vitamin & nutrien dalam Moisturizer ni bantu untuk melembapkan kulit. Ia juga protect kulit kita dari sinaran UV (shaklee bg SPF 50 utk market Malaysia taw).

And the good thing is .. Moisturizer Youth ni,  protect from UVA & UVB.

Apa UVA? Apa UVB ni?



SPF50. Kenapa 50?

Sebab UV di malaysia sangat-sangat tinggi. Asalnya untuk US version, diorang punya SPF 30 je taw.

Tapi khas ! untuk cuaca di Malaysia, Saintis kita buat SPF50.

Yes ! They customzied it untuk kita. Special kannn.

Fall in Love terus.

Advanced Renewal Night Cream | Skincare Youth

Nak kulit sihat dan cantik bukan siang je taw.

Malam pun kena make sure kulit kita sihat.

So, sesape ada masalah kulit yang teruk tu boleh gunakan Advanced Renewal Night Cream untuk :

Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur.

Campuran yang Saintis Shaklee buat (secret ingredients orang cakap), membantu merangsang penghasilan kolagen & elastin.

Nak anjal, tegang lebih 10 tahun. Wajib cuba.

Yang last, semestinya Radiance C + E yang sedang PERCUMA SEKARANG !

Radiance C + E | Skincare YOUTH

Ha ! Teruja kan nak tahu pasal kapsul emas ni.

Apa function nya?

Ianya adalah 20% CONCENTRATION Vitamin C & Vitamin E. Nutrien dalam kapsul ni, bantu untuk menegang, mencerah & kurangkan garisan halus & kedutan.

Juga berfungsi untuk membaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul emas ni, berasaskan tumbuhan-tumbuhan vegan, 100% terbiodgrasi & diformulasi tanpa sebarang bahan pengawet taw.

Kapsul emas ni lah yang tengah FREE sekarang kalau beli Youth fullset ! Untung sesangat tue.

Save RM437.25.

Pastu lagi kan.. Nak buat Kapsul ni sangat-sangat costly taw. saaangattt mahal !

Shaklee Corporation sampai hantar Kapsul ni ke Paris untuk buat ujian ketahanan, untuk uji nutrien yg masuk ke dalam tu, tak berubah.

Kapsul tu sangat mahal sebab nak jaga nutritien yg ada kat dalamnya.

Wow !

Komited kan pihak company. Sebab dorang tahu ia berbaloi. Nak membantu selesaikan masalah penggunanya.

Company kita sangattttt mementingkan kualiti.

Korang tahu tak?

Dalam Kapsul emas ini, ada antioxidant yang sangat tinggi, very high concentration (vit C + E).

20% concentration taw. Kalau skincare lain, tak sampai banyak ni concentration nya.

Tak ada company yang giler nak invest berjuta-juta USD hanya semata nak test Kapsul.

But ! Shaklee did ! Prove it !

So ! tunggu apa lagi.

Jom ! dapat Radiance C + E PERCUMA sekarang dengan complete set dari Kinah : 019-9164276.

Anda boleh juga review YOUTH Effect di sini. (Click here)

Whatsapp taw : 019-9164276.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies