Social Icons

Tuesday, 1 May 2018

ZOOM IN PERSONAL COACHING PROJEK BUAT DUIT BERSAMA MASTER IRA (PART 1)

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat bukan muslim.

Alhamdulillah kami selamat sampai ke rumah dalam jam 7 lebih tadi. Beberapa minit sebelum masuknya waktu maghrib.

Terima Kasih Ya Allah, perjalanan berjumpa Mentor Projek Buat Duit dipermudahkan.

Terima kasih kepada my beloved partner yang sanggup berkorban masa untuk menghantar isteri menuntut ilmu.

Walau masa nak gerak tadi, hujan lebat tak nampak jalan.


Semangat dan perjuangan tetap diteruskan.

Sampai je kat location yang dikongsi, nampak pagar belakang rumah.

Ingatkan tersalah rumah dah tadi.

Nasib baik lah Kak Ira pernah share picture dia dengan anak-anak kat luar rumah sebelum ni. Nampak pagar warna hijau.

Ada pulak bunting kat pagar tue. Seriusly sangat membantu pencarianku.

Ni, dinamakan Offline marketing.

Nampak macam simple. 


" Pagar belakang rumah je pun. Sape nak tengok kan. Hurmm.. buat gelak dek orang je. "

Ha ! mesti ada suara-suara nakal biawak berkata cam ni.

Kan ? Kan ?

Tapi, bagi Kinah sebagai first timer datang kat taman tue ia sangat membantu taw.

Call tuan rumah tak berangkat. Maybe, tengah sibuk.

Ha ! Bijak ! Bijak !

Nak pulak belakang pagar mengadap kedai pak cik meniaga makan.

Kiri, kanan memang rumah-rumah orang lah.

Boleh ditiruvasi.

Ok, Salam Maghrib.

Projek buat duit dah dibuka pendaftaran kepada 20 new protege.

Adakah anda protege Kinah?

Jom! whatsapp Kinah laju-laju http://mastersakinah.wasap.my

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.





"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies