Social Icons

Thursday, 31 May 2018

DOA UNTUK 10 ORANG KULIT WAJAH BERMASALAH DENGAN SKINCARE YOUTH

LAST DAY PROMOSI YOUTH SAVE RM752
Assalamualaikum, selamat pagi.

Salam Subuh. Salam 15 Ramadhan, 1439H.

"Alhamdulillah, terima kasih atas nikmat hari ini.

Terima kasih Ya Allah, Terima kasih Ya Allah. Dah ada 10 orang bank-in Complete Set YOUTH Promo jimat (Save RM752) pagi ni denganku.

Mereka semua ni, ada masalah kulit muka berjerawat, berjeragat, berparut dan kusam Ya Allah.

Semoga #YOUTH menjadi asbab kulit wajah mereka semakin sihat dan cantik seawal 7 hari.

Kecian mereka ini, Ya Allah.

Selalu diperlekehkan. Dihina orang orang sekeliling sehingga mereka rasa sangat rendah diri. Hilang keyakinan kepada diri, malu dengan suami, ipar duai, kawan-kawan dan berhadapan dengan orang ramai.

Namun kerana tuntutan kerjaya, nak tak nak terpaksa jugak dorang tebalkan muka jumpa clients, ada yang mengajar, ada yang hari-hari terdedah dengan cahaya matahari melawat tapak pembinaan macam-macam projek.

Dorang tak tahu pun, UV kat Malaysia ni sangat tinggi. Rupanya selama ni, dorang pakai protection bawah SPF 30.

Sepatutnya, dah kena pakai SPF50. Baru risiko kulit kusam, berjeragat tu tak de.

Ada jugak yang memang tak suka pakai make up ataupun skincare.

Ada jugak yang pakai produk tinggi merkuri. Bila diselidik, dah lama ke?

Hurmm.. dah lama sangat. Sebab nak cantik punyer pasal. Tak ambil tahu pun dulu pasal produk tu. Main belasah je.

Bila check.. banyaknya bahan kimia. Not wonder kulit bermasalah.

Tapi, mulai hari ni mereka dah nekad untuk pakai #SkincareYouth setiap hari dan sepanjang masa tak kira di luar bumbung atau di bawah bumbung.

Untuk merawat kulit mereka yang bermasalah ni.

Ahamdulillah.. Terima kasih, Ya Allah."

Kawan-kawan, mari Aaminkan doa ni. Tolong doakan asbab Youth kulit mereka semakin cantik kekal sihat.

Terima kasih, kawan-kawan Kinah.

Sesape nak grab offer ni, boleh whatsapp kinah jugak hari ni je.

Skincare Youth 100% BEBAS KIMIA BERBAHAYA

Esok dah tak de promosi jimat RM752. Dah tak de Free Gift Kapsul Emas Radiance C + E bernilai RM437.25 tu.


Boleh review YOUTH Effect di sini. (Click here)

Whatsapp taw : 019-9164276.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies