Social Icons

Tuesday, 29 May 2018

WESAK DAY DAN MAJLIS KHATAM AL-QURAN BERSAMA YOUTH SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam subuh.

Hari ni, cuti ye. Wesak Day.

Maka ramai kelasi-kelasi kat rumah ni. Mungkin ber FB Live kat luar, jika berkesempatan.

Sebab kat rumah hari ni, ada program Khatam Al-Quran.

Ada yang nak memasak pulut kuning, rendang ayam, nak packing cenderahati, nak deco itu ini.

Very the busy day.

Kinah orang berniaga, setiap saat amat berharga.

Namun, bila kita bersama keluarga.. berkumpul ramai-ramai pulak tu. Kena lah be smart.

Just to remind others & myself.

Elakkan membawang ye. Majlis yang baik, jadi kurang seri pula nanti.

Pergunakan masa yang ada sebaik-baiknya untuk berukhuwah.

Kalau nak membawang jugak?

Ha ! membawang lah pasal #projekbuatduitrm2000

Bawang, bawang.. duit masyukk !

Nak bawang holland? bawang YOUTH, bawang VIVIX, Semua brand Shaklee ada.

Mana lah taw ada yang nak jadikan #YOUTH sebagai hantaran kahwin kepada suri hati selepas raya nanti.


Jimat RM752. Dapat pulak cash RM42. Dah lah dapat free capsul emas RM437.25.

Pas seminggu ramai yang tanya, terpaksa lah story. Pung ! Pang ! Pung ! Dapat extra duit raya.

Ha ! Ada berani?

Boleh membawang dengan Kinah kat sini http://mastersakinah.wasap.my

Boleh review YOUTH Effect di sini. (Click here).

Whatsapp taw : 019-9164276.
Salam Subuh,
13 Ramadhan 1439H.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies