Social Icons

Tuesday, 8 May 2018

SARAPAN PAGI DENGAN ESP SMOOTHIE LAZAT DAN MENGENYANGKAN

sarapan dengan
ESP + Performance Drink + Meal Shakes
Assalamualaikum dan salam bahagia.

Hai, adik kakak perantau.

Dah gerak balik mengundi ke kampung halaman semua ke?

Walau apapun pastikan perjalanan anda dibekalkan dengan perut berisi sarapan.

Kalau habis tak sempat.

Just Shake ! Shake ! Togok ! ESP + Cinch untuk siapa yang menyusu, ada gastrik dan nak turunkan berat badan, dalam masa yang sama bina otot.

Ha ! Belum pernah Shake?

Boleh contact Kinah : 0199164276 untuk grab promosi bulan ni sempena kedatangan Ramadhan Al-Mubarak.

Ok.

Hari-hari shake ! shake ! je mudah.

Sebab Kinah taw ramai yang busy tak sempat breakfast. Tak sempat masak.

Nak menyinggah kedai pun tak sempat. Nak parking, nak jalan ke kedai lagi, nak beratur pulak.

Hurmm..

Ni kalau ada shake ! shake ! kan senang. Jimat masa, jimat poket, badan sihat.

Shake ! Shake ! on the go.

Kat bawah ni bagi yang rajin dan inginkan kelainan. Boleh buat smoothie malam sebelum tidur atau pagi sebaik bangkit dari tidur.


Sedapnya, smoothie ESO mangga ni.
Best kan, dapat minum smoothie ni.

Sedap je masuk mulut.

Kenyang, Sihat dan Cantik.

Anda ingin dapatkan ESP special, boleh WhatsApp Kinah : 019-9164276 untuk penjimatan sehingga 20-25%.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies