Social Icons

Sunday, 27 May 2018

3 CONTOH FAKTOR PENUAAN YANG PERLU ANDA TAHU

Assalamualaikum dan selamat petang semua.

3 Contoh Faktor Penuaan |Youth Shaklee.

Petang ni, membawang pasal YOUTH ye.

Kenapa kulit wajah kita perlu YOUTH? Sebab ada Formula Khas halang Faktor Penuaan.

Ha ! Ada 3 contoh Faktor Penuaan yang anda perlu tahu.

1) Lifestyle kita (Apa yang dimakan, selalu stress, kurang tidur).

2) Persekitaran yang tercemar/ Environment damage, asap kenderaan, rokok, kawasan industri dan banyak lagi.

Macam Kinah duk lalu area Gebeng masa tengah hari, time kenderaan banyak keluar masuk. Memang berasap je.

Debu-debu berterbangan. Bahaya untuk jangka masa panjang.

Kecian sesape naik motor tak de protection. Kinah dalam kereta terasa. Apatah lagi orang bermotor dan bekerja area situ.

3) Penuaan semulajadi.

Maksudnya kat sini, setiap satu bahan yang terkandung dalam #YouthShaklee ni.. diformulasi khusus untuk atasi masalah-masalah di atas.

Amacam?

Fall in Love kan.

Jom ! grab sekarang. Kita ada offer istimewa yang berbaloi-baloi untuk Full Set #YOUTH dari kami.


Whatsapp Kinah taw : 019-9164276.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.



"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies