Social Icons

Wednesday, 2 May 2018

ZOOIM IN PERSONAL COACHING PROJEK BUAT DUIT BERSAMA MASTER IRA (PART 2)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ok, Kinah nak sambung sessi Zoom In Personal Coaching dengan Master Ira Part 2 pulak hari ini.

Semalam Kinah dah story Part 1 (Click dan baca di sini).

Kebetulan masa Kinah buat appoinment Kak Ira kata Senior Supervisor Syakilla ada sekali nanti.

Ok.

Alhamdulillah lah kiranya rezeki Kinah lah ni dapat berjumpa dengan insan yang hebat yang positive, minda High Class.

Kat sini Kinah nak SHARE 4 tips sepanjang sessi coaching semalam.

Tips 1 : Kuasa bayangan aka Rahsia Cermin Ajaib (RCA).

Yang ni, kalau diamalkan InsyaAllah mudah untuk kita berjaya.

Kita membayangkan perkara tersebut dah berjaya dicapai. Kalau nak lead orang-orang minda high class, kita pun kena berminda High Class.

Kiranya, alignment tu kena seiring.



Ok, Kinah miss ilmu ni.

Sedangkan kalau Kinah amalkan, Kinah boleh capai lebih dari apa yang Kinah dah ada hari ni.

Tips 2 : Customers Avatar.

Yang pun ada di highlight semalam.

Cam mana kita nak close Customers Avatar.

Apa cirinya?

Siapa mereka ni?

Dan kenapa mereka.

You MUST clear. Baru mudah nak shoot.

Tips 3 : Minda High Class.

Yang ni sangat penting sebab bisnes Shaklee ni bisnes High Class.

Bukan bisnes rojak buah.

Bukan bisnes lompat-lompat.

Hari ni, jual kain. Esok bungkus kain, lusa peram kain.

Dengan Shaklee kita boleh beli  rumah, boleh beli kereta, travel keliling dunia check in hotel 5 star fully sponsored.

Bukan cikai-cikai.

Produk kita pun ada research, ada Landmark Study, ada ujian klinikal. Company spend a lot of dollars untuk memastikan keselamatan, keberkesanan, kesihatan berterusan penggunanya.

Bebas daripada kimia dan racun merbahaya.

Tak pernah miss membayar income bulanan pada bisnes leaders nya.

Tips 4 : Power of DOA.

Part tersangat penting dalam berniaga ni adalah DOA.

Jaga keyakinan dan kebergantungan kita kepada Allah Yang Maha Esa yang memberi rezeki.

Master Ira ajar bagaimana cara beliau amalkan adab berdoa. Dan Alhamdulillah Allah Maha Mendengar hamba-hambaNya.

Kita kena sentiasa bersangka baik dengan Allah dalam berdoa.

Ok.

Banyak lah yang disentuh oleh Master Ira semalam.

Amacam best kan?



Bila kita sentiasa ada Mentor yang tak pernah jemu membantu dan berkongsi ilmu mereka untuk melihat kita berjaya.

Ok, Kinah nak mengajak pembaca semua yang serius, comited dan inginkan perubahan dalam hidup bersama mereka yang minda High Class, Jom ! join team Kinah.

Click di sini untuk Kinah guide http://mastersakinah.wasap.my

Kinah hanya memerlukan 20 orang protege Mei untuk coach & lead cara mudah dapat extra income RM2000 sebulan.

Part time ke full time ke, itu terpulang pada effort anda.

Anda seorang yang sentiasa rajin berusaha dan fokus untuk capai sesuatu, mepunyai matlamat yang jelas kenapa perlukan RM2000.

Let's me guide u.

Free Public Sharing malam ni. Let's joun us. Be part of us.

Fast Action ! Fast Result !

Sakinah : 019-916 4276,
Your Coach,
Projek Buat Duit.








"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies