Social Icons

Saturday, 26 May 2018

5 BAHAN UTAMA DALAM SKINCARE YOUTH SHAKLEE YANG ANDA PERLU TAHU

Assalamualaikum wbt.

Apa khabar semua. Kinah doakan semua sihat dan cergas ye pepagi ni.

Tak mahu lemau-lemau sebab alasan puasa.


Ok, pagi ni Kinah nak share dengan korang semua tentang 5 Bahan Utama dalam Skincare Youth Shaklee yang sangat Wow ! Yang perlu korang tahu.

Semalam Kinah ada class Skincare Youth ni di group Telegram exclusive Projek Buat Duit RM2000 kami.


So, Kinah share dengan korang ye.


5 Bahan Utama Youth Shaklee | Skincare Youth

PERTAMA

1. Apple Stem cell extract




Apa fungsinya kepada Kulit wajah kita?

Untuk aktifkan & mempercepatkan pembaharuan sel kulit, so that kulit nampak lebih muda.

Bahan utama Apple Stemcell juga membantu mengekal & membaiki tisu kulit supaya kulit lebih berseri & lembut dengan lebih lama.

Wow !

Fall in Love kan.

Bahan utama kedua pulak?

KEDUA

2. Schisandra Chinensis Fruit Extract



Schisandra Chinensis ni, sejenis herba taw.

Selalu orang-orang China, Jepun dan Korea guna buah ni untuk melegakan keradangan kulit dan juga kegatalan kulit.

Sebab tu kulit dorang cantik-cantik.

Wow ! Wow !

Next ! Bahan utama ketiga?

KETIGA

3. Lotus Japonicus



Nutrien dalam tumbuhan ini, membantu aktifkan kulit untuk JANA SEMULA SEL supaya dapat hasilkan lebih kolagen, elastin & firbrillin.

(Ha ! ni sejenis protein juga taw. Korang boleh google apa itu #fibrilin).

Bila Lotus Japonicus ni digabungkan dengan Schisandra (bahan KEDUA), kedua-dua bahan ini akan membekalkan lebih banyak nutrien & tenaga kepada kulit kita.

Wow ! Wow ! Wow !

Patut lah kesan nya superb !

Fall in Love lagi kan.

Bahan yang KEEMPAT.

Ok, kita teruskan untuk bahan keempat dalam #SkincareYouth pulak.

Ramai tak sabar nak taw ni. Excited ! giller.

Tadi Kinah kata, bahan ni pun ada dalam Vivix kan. Patutlah power !

Cantik dalam, cantik luar.

Apa dia?

4. Muscadine Grapes



Polifenol dalam Muscadine Grapes ni melindungi & memperbaiki DNA sel.

Ia juga menghalang kerosakan kolagen & elastin kulit.

Wow ! power giller.

Patut lah kesan seawal 7 hari. Vivix dah buktikan. Youth membuktikan lagi power dengan Muscadine ni.

Ada lagi ke nak tahu bahan yang kelima?

KELIMA

Yang ni, last ingredients dalam penghasilan #YOUTH taw.

Kalau anda nak tahu.

Kesemuan lima bahan utama ni, ada CLINICAL STUDY ada CLINICAL PROVEN ! Bukan main cakap-cakap kosong je. Main claim je.

So, ni haa ! dia bahan kelima.

5. Vital Repair Complex



Function nya adalah untuk memberikan nutrien anti-oksidan.

Ia juga merupakan vitamin-vitamin penting untuk HALANG RADIKAL BEBAS (free radicals) yang merosakkan kulit.

Dan nutrien ni juga menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.

Betul-betul exclusive.

So, sesape ada masalah dengan kulit wajah tu boleh lah cuba.

Saintis syarikat kita mengambil masa 8 tahun penyelidikan untuk formula ni.

8 tahun bukan sehari dua. Bukan 8 hari mahupun 8 bulan.

Kalau Kinah tak sanggup menunggu 8 tahun. Sebab tu tak jadi saintis. Hahaha.

Pihak company sangat serius dengan setiap produk yang dikeluarkan taw. Sebab kita berpegang kepada prinsip : Always Safe, Always Works & Always Green.

Maka terhasil lah YOUTH untuk membantu menyelesaikan masalah kulit yang semakin ketara di kalangan wanita dan lelaki pun tidak berkecuali.

Dah fall in Love kan.

Jom ! whatsapp Kinah : 019-9164276. Kita ada tawaran istimewa untuk grab Set YOUTH sekarang.


Salam Ramadhan Kareem.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies