Social Icons

Thursday, 5 February 2015

TUNJUK AJAR SIFU BERSAMA NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK!)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Cinta Hati Sakinah.

Hari nie, adalah hari ke-lima berlangsungnya Program Now Everyone Can Kurus (NECK!). 

Alhamdulillah, semakin ramai mula faham akan apa yang perlu mereka FAHAMI dan AMALKAN untuk Kurus dengan Sihat.

MUDAHNYA KURUS DENGAN TUNJUK AJAR SIFU

Jika sebelum ini, mereka gagal untuk kurus,

Jika sebelum ini, mereka nak kurus tapi tak tahu cara,

Jika sebelum ini, mereka nak kurus tapi mereka tiada ilmu,

Belajar bersama-sama dari kesilapan.
Berbeza sekarang.. Mereka semakin mudah dan tahu bagaimana cara untuk untuk kurus dengan adanya sifu a.k.a mentor dan juga coach.

Kenapa ada mentor dan coach?

Ini yang special program ini. Ada mentor yang akan bantu dari segi pemakanan dan ada coach untuk tingkatkan stamina serta mantapkan lagi misi mereka untuk kurus, fit dan sihat. 

InsyaAllah.

Maknanya, ada dua orang lah mentor dalam program ini. Dan advance lagi, ada crew yang akan sentiasa membantu mereka bersama rakan-rakan yang lain.

Best ke Best?

Sekadar gambar hiasan
Mestilah, best..

Dah lah, 24 jam boleh merujuk dan bertanya tanpa halangan mahupun temujanji. Just type kat telegram group.. Then, send je. Tunggu jawapan dari kami dan rakan-rakan yang lain. Kiranya, kurus secara berjemaah lah nie.

Selain itu, mereka akan mendapat email ilmu-ilmu kurus dan video harian dari pihak kami sebagai penganjur serta group secret khas untuk NECK!

NAK JOIN

Amacam?

Nak join?

Sebelum itu, sahabat boleh download baca ebook Now Everyone Can Kurus di bawah yang pasti memberi sumber inspirasi kepada anda semua.

FREE!! TO DOWNLOAD.
Ianya, sudah habis dibaca oleh semua peserta-peserta NECK! batch 1 dan juga orang ramai di luar sana.

Rugi, jika anda tak ambil peluang ini untuk membaca sementara ianya masih percuma.

So, sahabat pengunjung blog SMS dikasihi sekalian.. ambil lah peluang ini, untuk bantu diri anda dan keluarga mahupun sesiapa sahaja yang bermasalah lebihan berat badan untuk dikongsikan kisah ini kepada mereka.

Mudah-mudahan dengan satu SHARE dari anda, mampu membantu mereka yang memerlukan.

Sekali lagi, SMS doakan semoga sahabat semua.. sentiasa dikurniakan kesihatan dan kebahagiaan oleh Allah SWT di dunia dan akhirat. 

InsyaAllah.

Sekian, wassalam,
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies