Social Icons

Saturday, 14 February 2015

SURPRISE DARI COACH UNTUK PESERTA NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK!)

Surprise? Biar betul?
Assalamualaikum dan selamat pagi.

SMS mendoakan semua pengunjung blog Cinta Hati Sakinah sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tersayang.

Semoga Allah merahmati dan memberkati setiap apa yang kita usahakan. InsyaAllah.

Dah beberapa hari berlangsungnya program Now Everyone Can Kurus (NECK). Kepada yang belum tahu apa itu, NECK.. boleh baca DI SINI.

Seronok saya tengok peserta-peserta batch pertama nie.

Dorang dapat tunjuk ajar dari coach a.k.a abang ketak yang dah lebih 7 tahun berpengalaman dalam dunia fitness nie.

Mahu tak happy dan excited.

Dorang tak perlu pergi gym or berjumpa abang ketak untuk kurus.

Abang ketak, just guide dalam group rahsia NECK dari jauh je.

Apa pape, dorang boleh tanya dan update je terus.

Mudah, je kan.

Bukan susah pun nak kurus, kalau kena caranya.

InsyaAllah.

SURPRISE DARI COACH AKA ABANG KETAK

Hari nie, abang ketak nak bagi surprise kat dorang.

Tapi, sebelum tue dorang kena buat list dulu siapa yang nak surprise tue.

Happening kan, group nie?

Ramai yang take part dalam conversation nie.

Siapa nak tahu, apa surprise abang ketak?

Cer, angkat tangan.

Haa'.. tu dia, ramai nak taw. Hehehe.

Jeng je Jeng..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Ini lah surprise nya :-)

14 kg dalam 3 minggu.
Ini anak didik abang ketak. dalam masa 3 minggu berjaya turun 14kg.

Best ke Best?

Mestilah best, kan.

Kita tunggu dan lihat setakat mana usaha dan semangat peserta-peserta batch-1 kali ini. Mampukah mereka jadi seperti si dia di atas tue atau sebaliknya.

InsyaAllah.

Sama-sama kita doakan mereka supaya dapat kurangkan beban bumi yang semakin bertambah bersama abang ketak. Huhuhu.

Sahabat,

Malaysia adalah antara negara tertinggi mempunyai masalah Obesiti yang melampau di Asia.

Bayangkan Asia tue.

Kalau tengok kepada negara lain, kita nie.. kecik je. Bukan besar pun. Kecian, dorang yang Obesiti.

Jika anda rasa entry kali ini, memberi manfaat kepada rakan-rakan atau saudara-mara anda di luar sana.. Sila SHARE kepada mereka.

Mudah-mudahan dengan satu SHARE dari anda mampu memberi sinar kebahagiaan yang dicari-cari selama ini.
DOWNLOAD SEKARANG !!
SEMENTARA IANYA PERCUMA.
Kadang, mereka yang Obes nie.. tak sedar yang mereka gemuk yang melampau. Sebab, tiada orang tolong sedarkan mereka.

k, lah. Saya doakan anda sihat dan kurus serta kaya dan berjaya dunia akhirat.

Aaaminn..

InsyaAllah.

Sekian, wassalam,
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~


019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies