Social Icons

Sunday, 15 February 2015

JOM! KURUS BERSAMA 100 PESERTA NECK! BATCH KEDUA

Assalamualaikum wbt..

SMS doakan sahabat semua sentiasa diberikan kesihatan dan kebahagiaan di samping insan-insan tersayang dunia dan akhirat.

Hari ini, SMS nak share cikit mengenai program Now Everyone Can Kurus (NECK!) anjuran MFMS Group. 

Mungkin ramai yang belum taw.. SMS bertindak sebagai crew dalam program ini untuk membantu dan memberi sokongan kepada mereka yang nak kurus dengan sihat mengikut idaman masing-masing.

InsyaAllah.



Untuk makluman sahabat, seramai 100 orang peserta yang telah berjaya terpilih bersama program ini.

Ada yang Obesiti melampau..
Ada yang sakit tyroid..
Ada yang Osteoporosis..
Ada juga yang gemuk kerana mengambil pil perancang atau hormon.

Dan tak kurang jugak, yang sekali pandang.. nampak kurus, je. Dua kali pandang, terpaksa geleng kepala. Huhuhu..

Kecian..

GENAP 14 HARI NECK BATCH 1

Hari ini, hari kelima belas mereka berNECK!

Amacam!

Teruja tak, nak tahu result dorang?

Mestilah, tak sabar nak tahu kan. Kami selaku crew, dan pengelola program ni pun berganda-ganda tak sabar nak tengok result dorang.

Sebab, energy dan semangat mereka amat luar biasa. Kalah kami, taw :-)


Suspen!!
Apa kata mereka :


Kurus secara berjemaah lebih baik!
Ini hanya sebilangan sahaja. Masih ramai lagi, yang semakin positive. Malah rupanya, ramai antara peserta-peserta ini yang telah mencuba pelbagai produk serta join program fitness lain.

Apa yang ada pada NECK yang tak da pada program lain?

Kata salah seorang peserta : Sebelum ni, dia pernah try kurus dengan produk XX, yang berharga RM XXXX. Tapi, tak berhasil. Dia banyak berhabis duit hingga dia dah give up! untuk mencuba lagi. Tapi, selepas dia baca ebook FORMULA MUDAH MESTI KURUS ini lain pulak jadi.


FREE!! TO DOWNLOAD.
Alhamdulillah.

Jom! kita tengok sedikit perkongsian result mereka dalam tempoh 14 hari berNECK!


Lelaki akan lebih cepat turun berat berbanding dengan perempuan kerana faktor metabolisma.
Berat setiap orang tak sama kerana faktor umur turut memainkan peranan penting.
Peserta NECK nie, terdiri daripada pelbagai peringkat umur taw.

Setiap peserta mempunyai penurunan berat yang berbeza. Tapi, ianya tidak mematahkan semangat mereka kerana mereka ada ilmu dan formula mudah untuk kurus.

Mereka seronok dan happy, sebab boleh makan nasik seperti biasa tanpa perlu berlapar. 

Ini makanan yang diambil oleh peserta. Mereka akan sentiasa update menu harian untuk diberi tunjuk ajar yang betul dan berkesan.
Sup! Makanan kegemaran saya nie. Hati-hati boleh menggemukkan jika tiada ilmu.. Huhuhu.
Ngeri tengok kari nie. Hehehe.. Jangan risau, still boleh makan.
KESAN NECK! KEPADA PESERTA

Terima kasih, kepada sahabat yang mendoakan mereka.

Syukur kepada Allah SWT sebab, tujuan kami anjurkan program ini untuk bantu mereka kurus dengan sihat. Apa yang penting.. mereka dapat beramal ibadat kepadaNya dengan lebih baik.

InsyaAllah.

Mereka saling memberi semangat antara satu sama lain walaupun belum pernah bersua.

Selain itu, mereka dapat menjalani kehidupan bersama keluarga dengan lebih aktif dan sihat luar dan dalam.

Bila kurus dengan sihat.. secara tidak langsung penyakit-penyakit seperti 3 serangkai (Pembunuh utama rakyat Malaysia) dapat ditangani.

Kita semua sedia maklum, kan.. salah satu punca penyakit kencing manis, lemah jantung dan darah tinggi adalah bermula dari gaya hidup yang kurang sihat yang membawa kepada obesiti atau kegemukan melampau. 



So, sahabat SMS yang dikasihi sekalian.. ambil lah peluang ini, untuk bantu diri anda dan keluarga mahupun sesiapa sahaja yang bermasalah lebihan berat badan untuk dikongsikan kisah ini kepada mereka.

Mudah-mudahan dengan satu SHARE dari anda, mampu menyelamatkan dan membantu mereka yang memerlukan.

Sekali lagi, SMS doakan semoga sahabat semua.. sentiasa dikurniakan kesihatan dan kebahagiaan oleh Allah SWT di dunia dan akhirat. 

InsyaAllah.

Thanks For Reading :-)

Sekian, wassalam,
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies