Social Icons

Monday, 2 February 2015

3 PERKARA MUDAH UNTUK KURUS DENGAN SIHAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Cinta Hati Sakinah untuk hari ini.

Di bulan yang baru.. hari yang baru ini.. SMS nak share sedikit tips mudah yang dah SMS lalui dan amalkan ketika berat badan berlebihan.


Dulunya, SMS pernah mencecah berat 70kg taw.

Berat yang amat mengerikan dalam hidup. Huhuhu..

Nak tahu, apa perkara mudah itu?

Jangan kemana-mana, teruskan pembacaan ini hingga habis.

3 PERKARA MUDAH UNTUK KURUS DAN SIHAT

Sebenarnya, tak susah nak kurus.. asalkan ada tiga (3) perkara yang amat-amat mudah untuk dilakukan oleh semua orang.

Cam mana, sahabat?

Mesti anda semua nak tahu apa 3 perkara tue kan..

Jom!! Semak diri kita :

1. MAHU : Setiap orang MAHUKAN diri mereka KURUS dan berjaya turunkan berat badan kepada bentuk S dan M.. Tiada siapa, MAHU menjadikan diri mereka kepada XXL mahupun XXXL dan ke atas.

Betul, ke betul sahabat?

Betul, lah..

Ramai yang saya jumpa nak kurus.. Tapi, mereka tak tahu cam mana caranya. 


Cakap, kat orang sebelah. Kecian. Huhuhu.
Apa yang mereka tahu.. cara untuk besarkan badan je. Makan dan terus Makan ikut nafsu, bukan kerana keperluan.. (Jangan marah, ya. Nanti, ada pulak yang sentap!) Huhuhu..

2. TAHU : Hakikatnya, kalau anda benar-benar serius nak kurus, anda mesti TAHU cara bagaimana nak kurus dengan sihat.

Tak ramai yang ambil tahu.. Saya sendiri, dulu pun tak tahu sahabat.

Alhamdulillah, saya dah tahu cara yang amat mudah. Malah boleh bantu anda dan sesiapa sahaja yang ingin kurus.


Boleh makan kalau anda tahu caranya. 
TAPI..

Kalau ada cara 1 dan 2.. Cara ketiga tak laksanakan, tak guna jugak sahabat. So, apa yang ketiganya?

Hehehe..

3. MAMPU : Untuk kurus mudah, je. Bila sahabat ada kemahuan dan dah tahu.. Maka, sahabat seharusnya MAMPU bertindak luar biasa hebat.

Cam, mana Mudah, tak?

Mudah, je kan.

Apa kata, sahabat download ebook di bawah untuk menambah pengeTAHUan anda supaya lebih mudah untuk kurus dengan sihat. InsyaAllah.

FREE!! TO DOWNLOAD

SMS doakan anda semua, sentiasa dikurniakan kesihatan dan kebahagiaan oleh Allah SWT di dunia dan akhirat. 

Doakan SMS juga, ya. Semoga SMS dapat membantu dan memberi manfaat kepada lebih ramai lagi rakyat Malaysia dengan ilmu yang ada ini.

Jom! Amalkan gaya hidup sihat untuk merasai nikmat kesihatan yang sebenar mengikut cara islam.

InsyaAllah.

Sekian, wassalam,
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies