Social Icons

Thursday, 17 December 2015

TAK SUKA BERSENAM, TAPI SUKA MAKAN

Assalamualaikum wbt dan salam petang..

SMS doakan semoga sahabat semua berada dalam keadaan sihat dan bahagia selalu. InsyaAllah.

TAK SUKA BERSENAM, TAPI SUKA MAKAN

Hehehe..

Siapa suka statement nie?

Mesti ramai yang suka.

Bab makan.. semua orang suka.

Kadang, kalau ke mana-mana event yang melibatkan jamuan makan dalam bentuk buffet. Mesti, penuh plate.

Kadang bukan satu.. bahkan 2,3 plate tambahan.

Bukan anda sahaja. Saya pun rambang mata.

Terutama kalau di hotel-hotel mewah.

Makanannya memang sedap dan jarang jumpa.

Kalau boleh, time tu jugak nak disumbat semuanya ke dalam perut.

Betul ke betul?

Tiada masalah untuk makan dan merasa semuanya.

Cuma akan bermasalah selepas makan, masuk bilik dan terus tidur.

Paling kurang, sebelum makan sila lah ambil Phytocol-ST, lecithin dan Omega & alfalfa selepas makan.

Pastu, sebelum tidur..

Telan herb-lax.

Pagi esok, pasti flushing bahagia.

Inilah yang kami amalkan jika kemana-mana event.

Hidup harus dinikmati, tetapi perlulah berilmu.

InsyaAllah..

Tak perlu risau berat badan naik. Di NECK, semua peserta sudah dibekalkan ilmu yang cukup.

Tunggu, diri sendiri yang bertindak dan beramal sahaja.

NECK Batch 12 akan bermula pada 02 Januari 2016. Rebut peluang sekarang, sementara pendaftaran masih dibuka.


Hubungi Agen NECK anda : Sakinah (019-916 4276) untuk maklumat lebih lanjut.

Kurus itu dimana-mana. Pada bila-bila masa tanpa perlu menunggu waktu spesifik di hujung minggu.

Sekian, wassalam.
Salam Kurus, Salam Sihat.

*Sila SHARE, jika ada rasa entry kali ini bermanfaat kepada saudara-mara mahupun rakan-rakan kita di luar sana. Mudah-mudahan lebih ramai yang akan berubah ke arah hidup yang lebih cemerlang.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies