Social Icons

Thursday, 3 December 2015

2 CARA-CARA KECILKAN DAN SOLIDKAN LENGAN DI BADAN

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua..

SMS doakan semoga sahabat pengunjung blog sakinahms.blogpot.com sentiasa berada dalam keadaan sihat dan berbahagia selalu.

Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. InsyaAllah.

2 CARA-CARA KECILKAN DAN SOLIDKAN LENGAN DI BADAN

Bila tengok diri sendiri dalam cermin, buruk sangat.

Banyak sangat lemak-lemak tersembunyi. Pastu, kulit cam menggelebeh. Tak cantik atau dalam bahasa orang sukan, tak firm/ tak solid cam JLo. Belasah sebut je (JLo jugak dapat nama). Hehehe..

Tak kisah lah dengan JLo. Yang penting diri kita nie, gelebeh sana-sini.

Cam mana ye?

Ramai yang tanya saya.

Jawapan saya satu je. Ambil zat nutrisi yang cukup.

Tapi, kita sendiri tak dapat pastikan pemakanan yang diambil itu cukup atau sebaliknya.

So, untuk kesan terbaik adalah amalkan collagen yang berperanan dalam memastikan body sentiasa anjal dan solid/firm.

Collagen terbaik adalah berasaskan kepada hidupan laut seperti sisik ikan merah dari Shaklee Collagen Powder.


Alhamdulillah, sepanjang saya makan collagen ni.. boleh rasa perbezaan pada lengan sendiri. Nampak lebih firm dari sebelumnya. Selain untuk kecantikkan wajah.

Cara kedua, of course kita wajib bersenam untuk attack lemak-lemak dan bina otot supaya kekal firm.

Sebenarnya, collagen ni memang sangat-sangat penting dan wajib diambil terutama golongan wanita.

Sebab, dalam badan kita memang ada collagen. Tapi, ia mula merosot seiring dengan peredaran usia dan persekitaran kita.

Syukur kepadaNya, bulan nie. Shaklee Collagen Powder ada special offer. So, rebutlah peluang ni ye sahabat. 

Berkorban untuk kesihatan dan kecantikkan luar/dalam lebih baik dari berkorban untuk besarkan badan.

Penghujungnya, penyakit yang dapat. 

Wallahulam.

SMS doakan semoga sahabat semua dipermudahkan segala urusan dan ibadat kepadaNya. InsyaAllah.

Sekian, wassalam.
Salam Kurus, Salam Sihat.

*Sila SHARE, jika ada rasa entry kali ini bermanfaat kepada saudara-mara mahupun rakan-rakan kita di luar sana. Mudah-mudahan lebih ramai yang akan berubah ke arah hidup yang lebih cemerlang.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies