Social Icons

Tuesday, 1 December 2015

SMOOTHIE ESP GREEN ORANGE DELICIOUS

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera, semua..

SMS doakan semoga sahabat pengunjung blog sakinahms.blogspot.com sentiasa berada dalam keadaan sihat dan bahagia selalu. Kita dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. InsyaAllah.

Pagi nie, SMS nak share satu resepi mudah untuk breakfast.

SMOOTHIE ESP GREEN ORANGE DELICIOUS

Kenapa smoothie ini diberi nama Green Orange ESP?

Simple je.

Sebab, saya gunakan sayur-sayuran hijau dan oren. Hehehe..

Kali ini, batang celeri, daun salad dengan lobak menjadi mangsa santapan SMS.


Potong-potong dan masukkan ke dalam blender.

Resepi wajib, ESP mestilah tak ketinggalan.


Then, blend.


Ta daa..

Siap untuk diminum. (Sorry, tak de gambar hasilnya sebab nak cepat).

Kelebihan resepi ESP smoothie ni, bantu pelawasan dan jugak Gastrik. SMS kan, ada gastrik. So, ESP memang teman wajib setiap hari.

Kalau sesape consistent minum ESP, banyak side effect taw. Seperti muka glowing cam anak remaja.

Haa..

Jap, lagi ada yang whatsApp SMS lah tue.

Sila, sila.. perkara baik, jangan simpan sorang-sorang :-)

Ok, lah selamat mencuba dan menjamu selera.

Nak Kurus, wajib bersarapan taw.

Jom! Kita bersarapan dengan smoothie ESP Green Orange Delicious.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

*Sila SHARE, jika ada rasa entry kali ini bermanfaat kepada saudara-mara mahupun rakan-rakan kita di luar sana.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies