Social Icons

Wednesday, 23 December 2015

COACHING ONLINE : KELAS NUTRISI BERSAMA PAKAR ANDA

Assalamualaikum wbt..

SMS doakan sahabat semua berada dalam keadaan sihat sejahtera dan dipermudahkan segala urusan dunia/akhirat.

Kita dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. InsyaAllah.

REMINDER : COACHING ONLINE KELAS NUTRISI BERSAMA PAKAR ANDA

Alamak!

Saya nyaris terlupa kelas online jap, lagi.

Sekarang, jam 11.00 tengah hari. Jam 1.00pm dah masuk waktu lunch.


Hurmm..

Emak dah pesan pagi tadi.. "Hari nie, masak awal sikit  ye. Emak nak pi hantar makanan kat auntie. Kecian, dia. Anak-anak tak ambil peduli emaknya makan ke tidak."

Aku pun, ia kan je. "Baik, emak.."

Dalam duk sibuk nak berperang kat dapur dengan periuk belanga ni, tiba-tiba keluar reminder (Refer gambar) kelas nutrisi.

Hehehe..

Nasib baik, ada reminder.

Saya nyaris terlupa.

Hari ni, mentor kami jemput pakar nutrisi Ms. Sarah dari HQ untuk coaching tentang produk melalui group telegram.

Alhamdulillah, coaching nanti akan melibatkan hampir 500 members shaklee di seluruh Malaysia dan luar negara melibatkan group Great Leaders Cycle (GLC).

Empayar MariaFirdaus of course berada di bawah GLC, barulah saya beleh join.

Tak sabar dah nak join nie.

Mudah-mudahan sempatlah saya berperang kat dapur sat. Masak untuk satu family besar akan ambil masa jugak.

Menu simple je. Kambing kari (just panaskan sebab orang bagi), ayam & ikan (untuk auntie tak makan ayam) kunyit, sambal belacan (keluarkan dari peti ais sebab buat banyak terus) dan sayur campur masak kicap.

Ok, till we meet again. Selamat menjamu selera.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

*Sila SHARE, jika ada rasa entry kali ini bermanfaat kepada saudara-mara mahupun rakan-rakan kita di luar sana.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies