Social Icons

Thursday, 31 May 2018

LAST CALL ! PERCUMA KAPSUL EMAS RADIANCE C + E BERNILAI RM437.25 SEBELUM MALAM INI

Percuma Radiance C+E bernilai RM437.25
Assalamualaikum dan salam Ramadhan Kareem, 1439H.

Apa khabar hari ni?

Kinah nak share dengan korang pasal satu pembaharuan Teknologi Youth Skincare Shaklee yang ramai belum tahu.

Let say korang ada kekawan yang bermasalah kulit wajah boleh lah share jugak kat dorang, Ok.

Korang pun boleh cuba.

Sekarang YOUTH ada promosi SAVE RM752.

Berbaloi-baloi.

Pulihkan Kulit Jeragat, Kusam dan Tanda Penuaan bersama Skincare Youth



Ha ! korang yang ada masalah kulit muka berjeragat tu mai baca apa Kinah nak gitaw ni.


Korang tahu?

Shaklee nak bagi PERCUMA Kapsul Emas Radiance C + E ni taw.

Kapsul Emas ni sangat mewah dan exclusive bernilai RM437.25. Lebih kurang sama nilai sebotol Vivix dah. Hehehe.

Skincare Menghilangkan jeragat, kulit kusam dan tanda penuaan.
PERCUMA sampai hari je.

Start Esok (1 Jun) kalau nak pakai kena keluarkan RM437.25 dari poket korang.

" Orang kata buat apa berhabis duit. Baik lah wat shopping baju raya ke? Wat beli kuih raya ke? Wat duit raya ke, kan.

Itu dorang.

Sekarang kita.

Kita yang kulit berjeragat. Pedulikan dorang. Dorang tak duk tempat kita.

Dorang tak tahu betapa malu dan rendah dirinya kita nak berhadapan dengan suami. Nak jalan-jalan dengan suami.

Orang cakap kita nampak tua dari suami. Mesti down kan. Kita dah cuba macam-macam tapi tak de perubahan.

Dah cakap cam tu. Kena pulak sedara-mara mulut bawang sibuk.

"Muka ko kenapa teruk sangat? Ko tak reti jaga muka ke? Buruk sangat lah."

Lama-lama tertekan lagi lah teruk muka tu. Sebab kalau korang nak tahu.. tekanan juga penyumbang kepada faktor penuaan kulit taw.

Bukan kita tak usaha. Kita dah pakai macam-macam.

Berhabis duit ribu-ribu. Cuma belum buat pembedahan plastik lagi. Cucuk botox. Hehehe.

Ha ! pedulikan dorang.

Sekarang ! korang take the action. Grab offer ni.

Mulai hari ni, kita jaga kulit muka. Untuk tambah keyakinan diri jadi wanita yang hebat dan kebanggaan suami.

Just grab #YOUTH complete set untuk Free Radiance C + E.

Korang taw?

Kapsul emas ni, bebas kimia. 20% dipatenkan dengan Vitamin C dan E tulen taw.

Terbiodagrasi. Means tak mencemar alam kita.

Tak yah sibuk nak pi inject sana-sini untuk kekal muda, kulit cantik dan sihat.

Kapsul emas ni dah lengkap dengan nutrisi. Kapsul ni direka khas untuk menjaga kualiti nutrisi yang ada kat dalam tu supaya tak hilang.

Sebab tu kapsul ni mahal tapi berbaloi sesaaanggatt !

Ada 60biji kapsul emas. Korang nak pakai 1 biji sehari pun boleh. Nak jimat sikit, 3 kali seminggu pun boleh.

Jom ! contact Kinah. Anda juga boleh melihat testimoni Youth Effect di sini (Click). Dan juga 5 bahan Utama dalam Youth (Click Here), beserta dengan fungsi setiap items di sini.

Hapuskan jeragat, kulit kusam dan tanda-tanda penuaan sekarang.

019-9164276.
Sakinah,
Beauty Inside & Out.


Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies