Social Icons

Monday, 28 May 2018

WHY SKINCARE YOUTH?

Korang Tahu Tak? | Why Skincare YOUTH

Collagen dan elastin ada dalam lapisan kulit kita, so kalau tak protect? Ia akan habis termusnah.

Dan inilah punca berlakunya PENUAAN sebelum usia.

Kalau anda perasan, orang-orang yang terdedah kepada kerja di bawah cahaya matahari, kulit mereka memang nampak tua kan?

Tambah yang tak guna any protection.

So ! Start hari ni sesape yang selalu pi side visit tu digalakkan untuk mengamalkan Skincare YOUTH.

Nak YOUTH? Roger-roger Kinah ye : 019-9164276.

1 Jun dah tak de promosi jimat RM752. Dah tak de Free Gift Kapsul Emas Radiance C + E bernilai RM437.25 tu.


Anda boleh review YOUTH Effect di sini. (Click here)

Whatsapp taw : 019-9164276.
Selamat Berbuka.
11 Ramadhan 1439H.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies