Social Icons

Sunday, 20 May 2018

26 HARI LAGI DUIT RAYA PROJEK BUAT DUIT RAYA EXTRA RM2000

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

26 Hari Lagi Kumpul Duit Raya Dengan Projek Buat Duit RM2000

Raya ni, banyak nak pakai duit.

Belanja minyak, tol balik kampung dari KL ke Terengganu atau Kelantan, paling kurang RM300 pi balik.

Belum citer lagi, bab duit minyak nak pi ziarah saudara-mara sana-sini. Dah berapa ratus tu atas jalan saja. Sedara bukan semua duk sekampung. Huhuhu.

Biasa time raya, negeri Kelantan Terengganu memang terkenal dengan jamp raya pertama, kedua dan ketiga.

Kinah dengan family berfikir banyak kali kalau nak pi beraya sedara jauh-jauh. Biasa jalan bandar memang jamp.

Kitorang guna short-cut untuk jalan-jalan tertentu sebab tak mahu terperangkap dengan jamp.

Tak tahu lah dorang beraya ke shopping raya entah.

Itu bab belanja Jalan Raya.

Belum citer Baju Raya, Kasut Raya, Beg Raya, Duit Raya, Kuih Raya, Makanan Raya, Jamuan Raya.

Haa !

Agak-agak berapa lah belanja semua tu?

Paling sikit RM1000. Ye ke?

Rasanya lebih kot.

Ramai jugak yang Kinah nampak time Raya ni, cucuk credit card masa shopping.

Credit Card is Hutang taw.

Bukan cash Raya.

Habis raya sakit kepala kita.

Apa kata guna baki 26 hari lagi Ramadhan ni, untuk join #projekbuatduitrm2000.

Dapat extra RM2000 pun syukur Alhamdulillah.

Boleh lah cover yang mana terkurang kan.

Kinah taw gaji RM6K pun belum tentu cukup.

Jom ! click http://mastersakinah.wasap.my untuk join.

Fast Action ! Fast Result !

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies