Social Icons

Sunday, 22 July 2018

ANAK IBU DUTA EXCLUSIVE PETPET DAN SHAKLEE

Semalam pi Shopping #PetPet Azzahra.

Seronok sakan. Rasa macam sangat dihargai.

Azzahra dapat hadiah baaanyak sangat siap dapat lucky draw lunch box warna oren. Ada signature #PetPet.

Azzahra yang cabut sendiri bola dari box lucky draw tue. Dapat lah no. 2. Alhamdulillah.

So, semalam dapat 2 lunch box, 1 pax PetPet 28keping, 2 Beg besar cantik warna oren, 2 sample PetPet (Yang extra Night).

Then, Kinah cakap lah.

“Anak ibu ni duta PetPet lah, sayang. Macam-macam PetPet bagi. Baju dah berhelai dapat. Dapat organic lotion lagi.

Last week pun dorang bagi PetPet extra Night dengan beg oren tue. Sebab ibu cakap Azzahra pengguna setia PetPet sejak dari lahir. Ibu pernah tukar diapers lain, masa naik ruam sekejap. Tapi, tak serasi.”

Seronok kan. Berbunga-bunga😍

Sekali sekala bila kita lihat diri dari sudut pandangan customers yang setia, mesti rasa lebih ingin memberi yang terbaik kepada pelanggan bisnes kita.

Sebab tu, sesiapa yang melanggan dengan Shaklee sebagai membership layak dapat macam-macam keistimewaan yang orang-orang biasa tak dapat.

Exclusive taw.

Macam PetPet kitorang memang memborong sakan setiap kali membeli😄

Cam tu jugak Shaklee. Uols memborong sakan, macam-macam benefit dapat.

Kalau borong #SetYouth as first timer, dapat Free membership, dapat Blue Shimmer Beg dan banyak lagi.

Yang paling penting adalah kesihatan.

Kita sebagai ibu berusaha berikan pakaian yang terbaik untuk anak-anak untuk keselesaan mereka.

Kita sebagai ibu juga berusaha berikan makanan terbaik untuk kesihatan mereka.

Kinah berikan nutrient Shaklee kepada Azzahra sejak dari dalam kandungan lagi. Dan hasilnya dia sangat bijak, cergas dan cerdas.

Alhamdulillah.

Jom ! berikan hadiah yang terbaik buat insan-insan yan kita sayang.

Salam Sayang,
Ibu Azzahra.

#InspirasiSakinah
#ShakleeLover
#ProjekBuatDuitSMS

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies