Social Icons

Sunday, 8 July 2018

PROMOSI 2 HARI STARTER SET YOUTH SHAKLEE

Starter Set YOUTH Fresh & Organic free delivery.
“Abang.. sayang malu dengan muka sayang sekarang ni😔Sayang malu nak berjumpa kawan-kawan, sedara-mara kita. Muka sayang makin teruk😓”

Hurmm.. suami diamkan je. Tak berkata apa-apa.

Sebab dah banyak kali si suami berdebat dengan si isteri yang dia tak kisah cam mana pun rupa isterinya. Dia tetap sayang.

Buruk ke cantik di mata orang lain.. di hatinya isteri tetap cantik.

Isteri terus mengomel sambil membelek muka di cermin.

“Abangggg... Abang dengar tak apa sayang cakap ni😥 Jerawat kat pipi ni sama naik dengan jeragat ni. Nampak buruk sangat isteri abang ni. Sayang stress. Sayang malu. Tengok muka orang lain cantik elok je.”

“Dah macam-macam sayang cuba. Sebelum kahwin, tak de nya seteruk macam sekarang. Abang pun tahu kan😔”

😰😰😰😰😰😰

Hai, kecian si isteri. Suami yang jenis tak kisah. Memang lah beruntung.

Tapi..

Bagi wanita rupa paras sangat penting kepada diri mereka. Kerana ia memberikan keyakinan diri yang tinggi.

Tak cantik tak pe.

Yang penting kulit bersih tanpa jerawat, cacat cela, sekata itu lebih baik.

Sebenarnya sangat ramai wanita yang mempunyai masalah seperti ini.

Mereka tidak tahu yang banyak faktor menjadi penyumbang kepada kerosakkan kulit wajah. Yang mana kulit tua dari usia sebenar.

Sebab itu lah mereka malu untuk berhadapan dengan orang ramai. 

Tapi, kerana tuntutan kerja. Ditebalkan muka membawa keyakinan diri yang kekadang goyah bila ada yang menegur👇🏻

“Teruknya muka ko. Ko tak pakai make up ke?”

“Eh ! Aku tengok ko dengan suami macam adik dengan kakak. Ko nampak tua dari dia. Padahal bukan aku tak tahu. Ko tu muda lagi.”

Sampai bila lah nak telan, makan hati dengan ‘mulut-mulut puaka’ tu kan.

Ha ! Kinah ada jalan penyelesaian untuk korang. Pernah dengar Skincare Youth?

Korang boleh baca bahan-bahan dalam YOUTH dan fungsinya di sini :



Amacam? Ingin mencuba?

Jom ! grab promosi Skincare Youth Starter Set hari ni sebelum jam 11 malam ini.

Starter Set YOUTH dalam dwi pilihan RICH atau LIGHT.
RICH mempunyai tambahan ingredients yang lebih pekat berbanding LIGHT.
Fungsinya untuk kulit lebih kering dan selalu berada di dalam aircond.

Kat bawah ni Kinah share juga Youth Effect pengguna YOUTH sendiri.

#YOUTHEffect1

#YOUTHEffect2
#YOUTHEffect3
#YOUTHEffect4
#YOUTHEffect5
#YOUTHEffect6
Korang pun boleh review banyak lagi testimoni kat sini (Testimoni YOUTH)

Nak YOUTH ! Wasap Kinah segera taw 👉🏻019-9164276.

Fast Action ! Fast Result !

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies