Social Icons

Sunday, 22 July 2018

TIPS MAKAN OSTEMATRIX SHAKLEE SECARA PERCUMA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Malam ni, Kinah nak share satu tips dengan korang bagaimana makan Ostematrix Shaklee secara percuma.

Ha ! mesti ramai nak tahu kan.

Tadi biras Kinah tanya, "Kinah jual Shaklee kan? Betul ke, Ostematrix tu memang membantu masalah lenguh-lenguh badan, kaki cramp? Akak ni, selalu lenguh-lenguh. Ni, pun sakit kaki."

Kinah pun story lah kat dia. "Ha'a, kak. betul dah tue. Ostematrix sangat bagus untuk kita emak-emak nie. Buat kerja letih, selalu penat. Macam akak, mengajar lagi lah super duper lenguh.

Naik turun anak tangga, berdiri dalam kelas lagi. Tak yah cakap lah lenguhnya kaki tu cam mana. Kinah faham sangat. Kinah pun pernah mengajar. Ke hulu ke hilir.

Ye, kalau letih boleh duduk. Tapi, most of the time kita lebih banyak berdiri kan.

Belum citer bab balik rumah pulak. Kerja rumah yang tak pernah sudah.

Tambahan kita wanita ni, semakin meningkat umur semakin merosot kalsium dalam badan. Macam akak cakap tadi. Collagen makin merosot bila dah berusia."

Yes ! thats why kena amalkan vitamin yang lengkap dengan Magnesium yang bantu menghantar Kalsium kepada tulang-tulang kita.

Kepentingan Kalsium, Magnesium, Boron, Vitamin D, Kuprum, Zink dan Mangan kepada tulang kita.
Kita semua tahu Kalsium merupakan bahan asas untuk membina tulang. Cuba semak berapa banyak sumber kalsium yang kita ambil setiap hari?

*Wanita dewasa usia 19 hingga 50 tahun perlukan minimum 1000mg/ hari Kalsium.

Amacam? Sangat kurangkan.

Ok, Kat bawah ni Kinah share graf analisis penyerapan Kalsium Shaklee yang diuji secara klinikal dalam tempoh 12 jam.

Boleh besarkan gambar untuk lebih jelas.
Dan kat bawah ini juga kandungan vitamin serta zat yang ada dalam setiap kaplet Ostematrix Shaklee.

Kandungan vitamin dan 

Ok, sekarang dah faham kenapa kita perlukan Kalsium setiap hari kan. Mesti ramai nak makan Ostematrix Shaklee percuma kan?

Tips nya amat mudah.

Macam situasi Biras Kinah, dia adalah cikgu. So, easy untuk berkongsi kebaikan to up Kalsium setiap hari dengan rakan-rakan cikgu. Kalau tak makan jadi apa. Anda boleh baca di sini  (Click Here) antara kesan tulang rapuh dan kurang kalsium.

Kinah guide dia just share dan ajak kawan-kawan yang ada masalah sama dengan dia untuk makan Ostematrix jugak.

Sorang ambil sebotol RM62. Ada 120 biji. Sebiji baru RM0.52. Sehari makan 4 biji. Just spend RM2.10.

Dengan share kepada 15 orang yang serius nak selesaikan masalah kaki cramp, sembelit, lenguh-lenguh badan, Biras Kinah dah boleh makan Shaklee secara percuma dan layak dapat bonus beserta dengan untung runcit lagi. Almost RM200++ . Plus Free Membership.

Wow ! Sangat jimat dan berbaloi-baloi.

Kat sekolah ada 60 orang cikgu-cikgu takkan 15 orang tak boleh close kan.

Kinah ajar lah cam mana cara nak close sales.

Best kan.

Nak taw lebih lanjut dan makan Shaklee secara PERCUMA boleh wasap Kinah laju-laju sekarang ; http://www.wasap.my/+0199164276.


Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

Kinah 019-9164276.
Your Trusted SID Leader.
Order No : 1168494



"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies