Social Icons

Friday, 1 May 2015

WOW !! PERCUMA VITA-LEA MULTI-VITAMIN SHAKLEE SEMPENA ULANGTAHUNNYA YANG KE-100

Multi-Vitamin pertama dunia.
Assalamualaikum wbt..

Apa khabar, sahabat pengunjung blog sakinahms.blogspot.com pada hari ini?

Alhamdulillah, hari ini ramai yang bercuti sempena hari pekerja yer.


Mesti seronok, kan..?

Selamat bercuti dan berhati-hati walau di mana jua anda berada.

SMS doakan semoga anda semua sentiasa berada di dalam rahmat dan lindungan Allah SWT.

Aaaminn..

Di kala ini, saya masih berada di Ampang, Kuala Lumpur untuk menuntut ilmu dan upgrade diri demi kehidupan yang lebih baik.

InsyaAllah, nanti akan saya kongsikan dengan anda semua selepas selesai seminar Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK).

Tunggu, taw :-)

Hari ini, hari ketiga.

Apa yang boleh SMS conclude kan.. seminar ini, sangat-sangat bagus dan tidak ternilai inputnya.

Tapi, saya bukan nak story pasal IMKK.

Saya nak share pasal Vita-lea Multi-Vitamin Shaklee yang sangat wow !!

Hehehe.

WOW... !!

Iye.. Vita-lea dan berusia 100 tahun, taw.

Mana, tak WOW nya..

WOW!! VITA-LEA DAH GENAP 100 USIA NYA !!

Cam tak percaya, je kan.

Dah 100 tahun.. Bukan calang-calang produk boleh bertahun sehingga 100 tahun.

Tapi, ini lah hakikatnya.

Vita-Lea yang saya suka panggil bapak segala Sel.

Haa..

Sel kita nie, ada macam-macam perangai.

So, not wonder lah shaklee ada produce multi- Vitamin dan ianya juga merupakan mineral yang pertama dicipta di dunia taw.

Nama asalnya adalah "Vitalized-Mineral" yang disingkatkan menjadi vitamin.

Kalau anda lom taw.. asal usul perkataan Vitamin yang kita duk sebut hari-hari nie, datangnya dari Shaklee.

BAGAIMANA  IANYA BERMULA ??

Dr. Forrest C. Shaklee yang dulunya selalu mempuyai masalah kesihatan waktu zaman kanak-kanak telah mencuba pelbagai cara dan usaha untuk mencari solusi kepada masalah kesihatan diri dan orang-orang sekelilingnya.

Sewaktu sakitnya (Batuk Kering), beliau tidak bergantung kepada hospital atau ubat-ubatan. Sebaliknya, beliau mendapatkan makanan yang berkhasiat, rehat yang cukup dalam persekitaran semula jadi yang sihat dan harmoni.

Beliau tinggal di luar kawasan bandar Iowa yang bebas dari pembangunan dan pencemaran.

Bermula pada tahun 1915, iaitu 100 tahun yang lepas.. Dr. Forest C. Shaklee telah berjaya memperkenalkan "Vitalized-Mineral" ini yang dalam bentuk cecair selama 90 tahun di pasaran.

Multivitamin Pertama Dunia.
Sehingga lah berlaku peningkatan teknologi, ianya diubah kepada bentuk tablet since 10 tahun lepas yang dipanggil Vita-lea.

APA YANG SPECIAL DENGAN VITA-LEA ??

Wow !!

Setiap tablet Vita-Lea, mempunyai 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak dari sayur-sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting. 

Wow !!

Ianya dihasilkan menggunakan teknologi eksplosif yang kompleks yang disebut explore-tab.

Apa explore-tab nie?

Satu teknologi yang mengekalkan Vita-lea dalam sistem pencernaan dalam tempoh tertentu untuk pembebasan nutrisi serta penyerapan secara segera.

Wow !!

Mendapat sokongan dari 7 kajian klinikal yang membuktikan pengambilan Vita-Lea selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.

Wow !! Wow !!

Sangat banyak kelebihan Vita-lea nie.

Ia juga tiada perisa, pewarna tiruan, pemanis, mahupun pengawet tambahan.

Haa..

Tak caya tak pe, cuba ambil sebijik then buat eksperimen sendiri :-)

Amacam?

Bagus ke bagus.

Bulan ni, kan.. Shaklee ada bagi special offer, taw.

Setiap pendaftaran keahlian baru dengan pembelian mana-mana produk akan diberikan sebotol Vita-lea yang bernilai RM94 secara percuma.

Wow !! Wow !! Wow !! Percuma !!

Saya rasa cam nak register baru je..

Hahaha.

Gelak, gelak jugak sahabat. Hehehe.

Make sure, anda berdaftar melalui pihak yang betul. Bukan setakat percuma Vita-Lea. Tapi, pastikan anda diberikan cara makan dan consultation berterusan.

Sebab, supplement nie ada proses pemulihan bergantung kepada keadaan seseorang.

Ada yang ok, je.

Ada yang pening-pening dan macam-macam lah.

SMS selalu jumpa mereka yang datang mintak garis panduan cara makan dan banyak masalah lain.

Bila diselidik.. mereka cakap, tak dapat apa-apa pun.

Tak de pun, apa yang saya kongsikan.

So, moralnya..

Produk shaklee memang bagus dan terbukti berkesan. Tetapi, jika cara makan tak betul. Tak menjadi jugak.

Betul, betul.

Cukup lah, sampai di sini dulu ye sahabat.

Sehingga kita bertemu lagi di lain kisah.

Sila SHARE jika anda rasa entry kali ini memberi manfaat dan kebaikan kepada rakan-rakan ataupun saudara-mara di luar sana.

SMS doakan semoga anda semua sentiasa sihat, kaya dan berjaya dunia dan akhirat.

InsyaAllah.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies