Social Icons

Tuesday, 19 May 2015

TOP 20 TOTAL LOSS WEIGHT PESERTA NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK) BATCH 1

Peserta NECK Batch 1
Assalamualaikum wbt..

Terima kasih, kerana singgah ke blog Cinta Hati SMS hari ini.

Alhamdulillah, SMS mendoakan semoga anda semua sentiasa dilimpahi rahmat dan keberkatan oleh Allah SWT dunia dan akhirat.

InsyaAllah.

TOP 10 TOTAL LOSS WEIGHT PESERTA NECK !!

Wow...!! Top 10.

Semalam saya ada kongsikan The Biggest Losser NECK Batch 1 (Baca DI SINI).

Hari ini, saya nak share dengan anda sebahagian rekod keputusan NECK selepas 100 hari bersama kami.

Nak ke nak?

Mestilah, nak kan :-)

Ini hanya sebahagian rekod keputusan NECK Batch 1.
Gambar kecik tue, The Biggest Loser yang sangat memberi inspirasi.
Nak tahu kisah beliau, boleh baca di sini.
 Haa..

Amacam?

Ok, ke ok 15kg dalam masa 100 hari dengan syarat :-

1. Fahamkan Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus NECK.

2. Dengar cakap Mentor.

3. Makan 5 kali sehari dan wajib makan nasik serta update aktiviti di group telegram supaya Mentor dapat bantu anda dengan mudah. Walaupun, anda berada di luar negara.

4. Mentor akan tunjukkan cara senaman mudah hanya dari rumah. Tanpa perlu pergi gym. Malah di tempat kerja atau di mana-mana sahaja anda boleh bersenam.

Dengan syarat utama anda Mahu, Mampu dan Tahu. (Boleh baca DI SINI).

Best ke best?

Wow.. !!

Kalau tanya saya. Saya akan cakap best.

Mana nak cari program cam nie. Mendapat tunjuk ajar dari personal trainer secara berjemaah. Malah, mentor siap offer lagi one to one jika perlukan perhatian atau extra bantuan.

Ada lagi.. kami sediakan crew yang sangat supportive.

Bila mereka down kita ada sessi motivasi. (Kalau buat sorang-sorang, tak de nya cam nie. Huhuhu).

Memang program NECK sangat wow!! lah bagi saya.

Kami sediakan mentor yang telah 7 tahun berpengalaman bantu rakyat Malaysia yang besar menjadi kecik secara sihat :-)

Saya lah salah seorangnya dan mereka yang di atas tadi.

YANG MUDA BELUM PASTI MUDAH DAN YANG TUA BELUM TENTU SUKAR

Yang Muda belum pasti mudah.

Manakala yang Tua, belum tentu sukar.

Sahabat,

Dalam hidup ini, tiada apa yang mustahil.

Untuk makluman anda, memang diakui yang lebih muda lebih mudah untuk turunkan berat badan berbanding yang tua.

Kerana metabolisma orang muda lebih tinggi berbanding yang tua atau banyak usia.

Namun, jangan menganggap ia adalah penghalang untuk anda turunkan berat badan dengan sihat.

Begitu jugak, lelaki dan wanita ada bezanya jugak. Kadar metabolisma lelaki lebih tinggi berbanding wanita.

Ada jugak, yang susah turunkan berat badan kerana mempunyai masalah dalaman lain seperti hormon.

Masalah ini dialami oleh kebanyakkan kaum wanita.

Anda tidak perlu risau.. dalam NECK, kita bantu anda sebagai peserta.

Tiada apa yang lebih membahagiakan apabila kita dapat membantu mereka menukarkan nilai timbangan 7 kepada 6 dan ada jugak yang dari 3 digit sudah berubah kepada 2 digit sahaja.

Saya suka dengan semangat Kak Tun nie.
Usia dah 41 tahun dan ibu beranak 8 nie kelihatan cam anak dara.
Malu saya yang masih bujang nie.
Syukur, Alhamdulillah.

Terlalu banyak nilai hidup yang telah berjaya kami tambah serta bantu mereka menjalani kehidupan yang lebih baik dari sebelumnya.

The Biggest Loser kita pun, bukannya orang muda. Beliau sudah masuk 4 series taw. Yang muda pun, tak sehebat seperti beliau.

Haa..

Ada jugak, yang terpaksa mengundurkan diri lebih awal dalam program ini. Setelah, sebulan turunkan berat badan.. Allah kurniakan rezeki anak.

Ada jugak yang tidak perlu lagi mengikuti treatment susulan bersama doktor kerana kesihatan bertambah baik.

Seronok, kan apabila kita mampu membuatkan mereka tersenyum bahagia dengan nikmat kesihatan ini.

Kiranya, amat-amat berbaloi dengan nilai pelaburan yang mereka berikan.

Bila sihat.. mereka terpaksa menerima banyak kesan sampingan yang menceriakan hari-hari mereka.

Terima kasih, kepada founder NECK.. iaitu my mentor (Master Firdaus).

K, lah sahabat.

SMS doakan anda semua sentiasa sihat, kaya dan bahagia hidup dunia dan akhirat.

Sila SHARE jika anda rasa entry kali berjaya menambah nilai hidup anda atau bermanfaat kepada saudara-mara atau rakan-rakan di luar sana.

InsyaAllah,

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies