Social Icons

Monday, 4 June 2018

ANAK SAUDARA TIDAK BOLEH TIDUR KERANA MINUM PD

Angkasawan NASA pun minum PD ni.
Assalamualaikum dan selamat pagi.

Salam Sihat, Salam Ramadhan Kareem.

Hari ni Kinah nak share sikit penangan Performance Drink kepada anak sedara Kinah.

Kisahnya berlaku dua hari lepas. Ni, baru berkesempatan nak update. Sibuk yang ammmaat !

Ok.

Pagi tadi (2 hari lepas) Kinah bagi anak sedara yang lelaki tu minum Performance Drink (PD).

Hari ni, dia pelik kenapa tak boleh tidur?

Biasa 16hari berpuasa dia memang lembik. Tidur kalah kan orang bekerja pikul balak.

Sampai sekarang dia energetic gara-gara PD.

Pastu tak puas hati dengan mak sedara sebab bagi minum PD. Hahaha.

kinah tak paksa.

Kinah cuma cakap Angkasawan Nasa minum jugak air ni. Rasa macam 100 plus. Tapi, tak bergas.

Dia nak cuba.

Sekali, ha ! ambik ko !

Pasni, tak de dah tidur siang hari. Alasan puasa.

Ada ke emak-emak nak anak dia macam ni?

Mai roger-roger Kinah ye (019-9164276) untuk sambar PD masuk mulut anak kita masa bersahur.

Kinah 019-9164276.
Your Trust SID Leader.
Order No : 1168494

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies