Social Icons

Friday, 8 June 2018

VIRAL VIVIX BANTU PESAKIT DIALISIS BUAH PINGGANG

Bebaskan diri dari dialisis buah pinggang anda.
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Salam Ramadhan Kareem.

Korang tahu tak? I Kos Dialisis Buah Pinggang Berapa

Dialisis buah pinggang berapa RM? Berapa lama setiap kali dialisis?

Tadi Kinah sembang dengan sorang kakak ni. Dia dah bertahun dialisis buah pinggang.

Dia orang kampung. Hidup hasil bercucuk tanam.

Kinah tanya lah, berapa RM sekali dialisis kak? Lama mana?

Dia cakap " Akak ada kad JKM. Kalau tak de mahu nya RM2000 ke RM3000. Biasa kalau larat 4 jam. Kalau tak larat 2 jam je. 2,3 kali seminggu."

Wow !

Lamanya.

Bayangkan ianya berlaku kepada keluarga kita?

Malaysia catat jumlah pesakit buah pinggang paling ramai.

Selamat duit JKM tanggung. Tapi.. sanggup ke 4 jam menanggung rasa? Sampai bila?

Ha ! kat bawah ni pun ada pengalaman seorang anak yang emaknya hampir kena dialisis.

Vivix bantu ibunya bebas dari dialisis buah pinggang.

Anda ada masalah yang sama?

Boleh lah roger-roger Kinah.

Kinah 019-9164276.
Your Trust SID Leader.
Order No : 1168494.

"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies