Social Icons

Tuesday, 26 June 2018

6 TIPS MUDAH KURUS SELEPAS RAYA

6 Tips Mudah Kurus Selepas Raya tanpa
perlu berlapar sehingga memudaratkan. 
Hai, korang.

Lamanya tak update. Sibuk sakan beraya naa😆 Orang dah back to normal. Kita beraya mati-matian. Raya kan sebulan😝

Amacam raya kali ni?

Sekarang dengar-dengar kecoh nak turunkan berat badan. Betul ke?

Lately Kinah banyak travel. Dan selalu dengar radio THR je lah sekali sekala.

Ada sekali tu Kinah dengar sharing tips kurus oleh sorang pemanggil bertuah ni. Dia share kejayaan dia turunkan berat badan 9kg di bulan puasa.

Wow ! mesti happy giller.

Excited nak beraya baju saiz baru.

Pi sana-sini, mesti kembang kempis orang duk memuji nampak slim.

Pas 5 hari. Tiba-tiba baju ketat, sendat mendap😂 Tak sampai seminggu

Dia buat pengakuan berat naik 10kg. Lebih sekilo dari berat sebelum puasa😭

Baju ke yang salah?

Haa ! no more frustrated.

Mai sini Kinah share 6 Tips Kurus selepas raya dengan korang.

6 Tips Kurus dengan Mudah Selepas Raya.

Amalkan lah ye.

Mana taw, turun jugak sikit walau tak banyak. Yang penting tak seksa.

Biar consistent. 3-4kg sebulan dari 10kg sebulan pastu menangis tepi bucu katil😝

For more tips or coaching kuruskan badan boleh wasap ikat tepi ye

click sini 👉🏻http://5rahsiakurus.wasap.my

Sakinah,
Coach Diet Sihat,
019-9164276.

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies