Social Icons

Saturday, 2 June 2018

7 PENAWAR GASTRIK YANG ANDA CARI

Saya amalkan 7 Penawar Gastrik sejak 2014 lagi.
Assalamualaikum dan selamat berpuasa semua.

Apa khabar?

Kinah doakan kita semua dipermudahkan untuk berpuasa penuh ye Ramadhan kali ni (Kecuali yang uzur bagi yang wanita).

Kita semua diampunkan dosa dan dimakbulkan segala hajat dan doa. Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.

InsyaAllah.

Ok, pagi ni Kinah nak share dengan korang tentang 7 Penawar Gastrik yang patut korang amalkan.

Kinah taw sengsara, sakit pedih perut once gastrik datang menyerang.

Alhamdulillah, since Kinah amalkan 7 Penawar Gastrik ini Kinah tak ingat dah bila last kena. Rasanya pada tahun 2015 masa on the way nak ke KL.

Kinah tak sempat nak makan. Masa bas nak gerak pagi tu, Kinah dah rasa semacam. Sakit kepala. Pening. Bas dah gerak.

Masa tu baru teringat yang Kinah letak B Complex dalam poket beg. Beg tu lak duduk kat bahagian letak barang di bahagian bawah bas.

Hurmm.. memang tak dapat nak tolong lah. Minyak cap kapak pun semua kat bawah. Bila dah sakit kepala. Kena lah gastrik pulak. Huhuhu.

Maka sampai je kat terminal, Kinah cari port untuk parking beristirehat dulu. Kinah apply teknik ni (Cara atasi gastrik bila menyerang secara tiba-tiba).

Ia berlarutan sampai dua hari. Hari kedua, Kinah breakfast ESP dan sentuh nugget sikit (Silap pi makan makanan bergoreng).

Selepas je breakfast Kinah gerak ke Bangi dengan upline Kinah (Master Maria) untuk menuntut ilmu SPA The Walking Beauty (TWB) di rumah (Master Ainul).

On the way Kinah mabuk dan muntah dalam kereta Master Maria. Buat malu je. Nasih baik sempat masuk dalam plastik. Hehehe.

Terkejut Master Firdaus. Ingatkan anak dia je muntah. Kinah yang tua bangka ni pun boleh muntah dalam kereta baru dorang. Kihkihkih.

Itulah cabaran orang gastrik berangin sampai naik ke kepala dan muntah lembik teruk.

So, kat bawah ni Kinah share kan 7 Penawar Gastrik iaitu Set Gastrik Shaklee dengan korang. Ia sangat membantu taw Kinah sampai sekarang still consume.

1. Energizing Soy Protein Powder (ESP)























2. Ostematrix


























3. B Complex


























4. Omega Guard


























5. Alfalfa Complex



















6. Peppermint-Ginger Plus


























7. Vivix


























So, inilah ia fungsi untuk 7 Penawar Gastrik Shaklee yang Kinah amalkan since 2014 lagi.


Set Gastrik Bajet, Optimim dan Premium.



















Anda boleh juga baca :

9 Kesan Set gastrik di bulan puasa
Kenalpasti 4 Punca Utama Gastrik yang perlu dielakkan
Kesan ESP kepada Ibu Gastrik
ESP terbaik bantu Ibu Menyusu dan Gastrik di bulan puasa
10 Tips elak Gastrik di bulan puasa
Pulihkan Gastrik dengan NECK
Gastrik selepas 8 tahun
Peppermint Ginger Plus bagus untuk Loya Gastrik
5 Tips kawal pedih Gastrik,
2 Tips Sihat Gastrik
Pengalaman Gastrik kerana trauma gemuk
Tiada lagi Gastrik dengan ESP

Click untuk order 7 Penawar Gastrik terbaik di sini http://bestvitamin.wasap.my

Usah biarkan diri sakit melarat sehingga menjejaskan aktiviti harian anda.

Ok.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

Fast Action ! Fast Result !




"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies